Samin järkyttävä tilitys thai-vankilasta: ”Kuolemaa, raiskauksia…!”

Sami UotilaJyväskyläläinen Sami Uotila teki matkan paratiisiin, mutta huomasikin joutuneensa helvettiin.

Mies lähti purkamaan tuntojaan Thaimaahan, kun suhde kotona veteli viimeisiään. Viisumi vanheni, ja Uotila joutui ongelmiin paikallisten viranomaisten kanssa.

Yhtäkkiä kaikesta, jonka piti olla pläkkiselvää, tulikin epäselvää. Samille ilmoitettiin, että jos hän maksaisi 6 000 dollaria, kaikki olisi hyvin. Samilla ei ollut rahaa, joten hänet passitettiin tutkintavankeuteen thaimaalaiseen vankilaan.

Sen kauhuja mies ei koskaan unohda.

-Raiskauksia tapahtui alvariinsa. Yhtenä yönä heräsin siihen, että mies potki minua jalkoihin ja masturboi kasvojeni edessä. Vessassa oli lähes mahdotonta käydä seksinnälkäisten sellitovereitten takia.

-Näin vankilassa miehen, joka oli köytetty ranteistaan kiinni ketjuilla kahden puun väliin. Hän oli loukannut vartijaa. Poloinen hakattiin kuoliaaksi kaikkien edessä.

Lue Samin järkyttävä tilitys marraskuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sami Uotila, thai-vankila

Kommentit

Kyllä se niin on, että jos päästät viisumin vanhenemaan eli olet siis luvatta maassa, niin olet järjestänyt itsesi todelliseen kuseen. Asiasta voi selvitä jos ilmoittautuu itse, mutta jos jos sinut tarkastetaan ja todetaan että olet laittomasti maassa niin siinä ei sitten auta mikään paitsi helvetin iso summa rahaa.

huh, huh, tuonne tuo siis hävisi silloin kun katosi… Saattaa olla jotain tekemistä hänellä itselläänkin tuon kohtelun ansaitsemiseksi…

No, kuulin, että tää tyypi, Sami siis, olis jo kuollut Suomessa, että ei hyvin menny sittenkään kun pääsi takasin Suomeen…

Jostain luin että homoseksi olisi Thaimaassa tabu, eli siellä ei vankilassa homoiltu? Just joku tommonen ”Thaimaalaisessa vankilassa” -kirja.

Lukekaas sellasen hemmon kun Warren Fellowsin Damage done siitä saa aika hyvän kuvan Thai vankiloista

Thaimaan poliisi nauraa, jos hänelle sanotaan, että suomessa poliisi ei ota vastaan lahjuksia (ainakaan yleisesti).

He nauravat koska pitävät asiaa täysin mahdottomana, sillä lahjukset ja rahan kiristys kuuluvat thaipoliisin normaaliin tuloon, se on osa yleistä käytäntöä.
Juuri tämän vuoksi moni poliisiksi ryhtyy ja juuri tämän vuoksi miltei kaikki paikalliset vihaavat poliisia.

Tämän vuoksi myös moni ulkomaalainen joutuu pahoihin ongelmiin ollessaan tekemisissä thaipoliisin kanssa. Esim. suomituristi ei aina ymmärrä voidella poliisia oikeassa kohdassa ja sitten mennäänkin asemalle ja ollaan jo paljon isommassa pulassa.

Voisi moni tällekin palstalle kirjoittanut kovemman kohtelun kannattaja yllättyä kun thaipoliisi pistää herran ilman syytä torakoita vilisevään koppiin.

On se kyllä todella surullista, että täältä suomesta löytyy näin paljon ääliöitä. Tarkoitan suurta osaa näistä kommenttien kirjoittajista. He kun aina kuvittelevat, että kukaan ei voi joutua vankilaan syyttä, kukaan ei voi joutua vankilaan pienen rikkeen takia.
Kyllä Thaimaassa voi häkki heilahtaa aika helposti, jos sattuu poliisit olemaan sillä päällä (ja jos kohde ei osaa voitelukulttuurin sääntöjä).

Jotkut urpot toivoivat samanlaista toimintaa jopa suomen vankiloihin. Ehkä he haluavat nähdä myös sen päivän, kun heidän läheinen hakataan kaikkien edessä kuoliaaksi.
Ja näillä jotka toivovat suomen vankiloihin huonompia oloja, ei yleensä ole mitään hajua suomen vankiloista.

Jotenkin vituttaa aika suunnattaomasti nämä perä**iät, joita suomesta löytyy. Ne raukat pelkäävät niin kovasti, etteivät voi uskoa, että maailmassa olisi epäoikeudenmukaista kärsimysta. ”itteäs saat syyttää” -kommentit toimivat aina kun kyse on muista, se antaa heikolle ihmiselle (jotka kovaan ”ääneen” mölisevät nettipalstoilla) turvallisuuden tunnetta.

nro 15 Itse olen käynyt thaimaassa 10 kertaa ja siellä asuu useita ystäviäni vakituisesti. Viimeaikoina olemme huomanneet että kun turisteja on vähemmän niin niiltä vähäisiltä on ruettu ottamaan nyt rahat pois. Eräskin suomalainen oli joutunut liikenneonnettomuuden takia vankilaan 1kk vaikka oli vastapuolen kans sopinut asian. Konsulaatti ei ollut auttanut asiassa mitenkään vaikka siitä oli heille ilmoitettu että apua tarvitsee. Toinen suomalainen oli käynyt kusettamassa koiraa niin läheisen baarin omistaja oli tullut ja lyönyt pullolla päähän ja vaatinut 1000e korvauksia koska koira karkottaa asiakkaat pois. Vastaavanlaisia tapauksia on tullut useita nyt viimeaikoina. Paikallisten ihmisten kans kenelläkään ei ole ollut mitään ongelmia ja pääosin he ovatkin hyvä sydämmisiä ihmisiä mutta virkavallan kans ei kannata joutua missään nimessä tekemisiin koska raha summat mitä he nykyään haluavat on karanneet käsistä. Seuraava reissu todennäköisesti ei enää olekkaan hymyjen maahan koska aasiassa löytyy kyllä vähemmänkin korruptioutuneita maita.

Kommentti 15. Olen käynyt Thaimaassa vain kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla viivyin noin kuukauden. Enpä siis tiedä juuri mitään kyseisestä maasta. Olen vain kuunnellut muita turisteja (joukossa myös suomalaisia). Itselleni ei ole sattunut mitään ikävää. Olkoon se sitten paheeni, että uskon ihmisiin!

Kommentti nro 14. Olet siis ihan käynyt Thaimaassa, kerranko? Tiedät siis mitä voi käydä siellä, millä perustein? Itse asun em. maassa n. 6kk/vuosi ja tiedän 100% enemmän kuin normituristi asioista siellä. Thaimaa elää turismista ja ei tosiaan vahingoita sitä sen takia. On olemassa monia syitä joutua vankilaan Thaimaassa, mutta yleensä ne selviää konsulaatin välityksellä pian. Vakavimmat jutut kuten huumeet, pedofiilia ym. ei ole sovittavissa kuin maan oman tuomioistuimen kautta. Asiat ei ole koskaan musta-valkoisia, koska kolikolla on aina kääntöpuoli.

Minäpä uskon tuohon Samiin! Itse olen tuolla Thaimaassa käynyt ja tiedän, että siellä on ihan kaikki mahdollista. Älkää siis tuomitko ihmistä, joka on kokenut paljon pahaa. Minä pyydän. Kiitos!

Suomessa on melkoisesti ihmisiä, jotka oikeasti ansaitsisivat tuon. Otetaan vaikkapa nämä viimeisimmät pedofiilitapaukset. Tälle kaverille toivon voimaa ja jos sitten taustalla on muutakin kuin muka viisumin vanheneminen niin tsemppiä vaan. Niin makaa kuin petaa!

Vankilat voisi suomessakin olla tuohon suuntaan, nyt ne on sellaisia lepokoteja, missä ruoka kannetaan nokan eteen kolmesti päivässä ja sitten maataan ja piereksitään joutoaika.

Ei jestas sentään, kukaan ei voi joutua passin vanhenemisen takia vankilaan. Ettei olisi muuta taustalla esim. pössyttelyä, joka ei todellakaan ole sallittua thaimaassa. En usko tuota juttua, joku siinä mättää ja pahasti.

Enpä yhtään epäile että joutuu vankilaan jos viisumi on mennyt vanhaksi. Poliisi on halunnut kahvirahastoon lisäystä ja heillä on oikeus laittaa kaveri esitutkinnan ajaksi vankilaan jonka jälkeen on mentävä oikeuteen 12vrk kuluessa ja tuon voi uusia maks 4 kertaa. Vankilasta on todella vaikea ottaa keneenkään yhteyttä ku ei saa soittaa mihinkään ja kirjeet on kirjoitettava thaimaaksi tai hyvällä tuurilla englanniksi ja nekin lähetetään jos siltä tuntuu. Thaimaasta on viimeaikoina alkanu tulla vastaavia tapauksia todella paljon.

No ei tod joudu vankilaan jos viisumi menee vanhaksi, herraisä!
Kaikenlaisia paskanjauhajia…

Siis kaikki johtui siitä, että kaverilla vanheni viisumi? Vai onko taustalla jotain muutakin?

vankilat kertoo suoraan maan tason..kehitysmaissa kehitys maan vankilat ykkösluokan maissa ykkösluokan vankilat…en tiedä mihin suomi kuuluu..?

Mitä se sami siinä piipittää.ei sinne vankiloihin syyttömät joudu

suomi voisi ottaa mallia vankilaoloista. täällä pelaillaan pleikkaria ja käydään lomilla.

En ymmärrä! Siis ulkomailla potkitaan tai kivitetään kuoliaaksi ihmisiä, jotka loukkaavat henkisesti jotakuta! Jos teet Suomessa vaikka murhan, tuskin saat elinkautistakaan!

Oiskohan suomessakin jo aika aloittaa ko järjestelmä !

Oma kommentti