Sampo Kaulanen älähti osinkojensa ja koronatukensa sotkemisesta toisiinsa – molemmat tismalleen sata tonnia

Ylläksellä Jounin Kauppaa vetävä somekauppias Sampo Kaulanen on närkästynyt eilisen päivän Iltalehden lööpistä. Lööpissä kerrotaan Kaulasen firman jakaneen sata tonnia osinkoa – saman verran kun se sai muutamia kuukausia sitten Business Finlandilta koronatukea.

-Normi-ihminenhän ei näe välttämättä mitä Iltalehti hakee tässä. Se näkee vaan lööpin johon on painettu musta tausta, pressikuvista mahollisimman vittumainen kuva ja sit otetaan osinko/koronatuki samaan, Sampo harmittelee.

-Samallahan vaivalla olis voinu laittaa että maksettiin 1,2 miljoonaa palkkoja jotka valuu tähä alueelle ja tuloveroina 100 000 euroa valtion kassaan. Puhumattakaan kaikista investoinneista, mut ei… Helvetin jännä et tommonen järettömän kokonen mediatalo jahtaa yrittäjiä. Unohtuu että tässä on muitakin kuin mie, Sampo syyttää.

Hän kertoo osingon syyksi sen, että hänellä on lapset, talolaina ja perhe, eli kuluja.

-Mulla on myös äiti joka omistaa puolet firmasta. Hän on repiny töitä yli 30 vuotta ja huolehtinu minusta. Nyt ku hän on eläkkeellä niin ainoa tulo on mitätön eläke ja sillä ei elä. Kauppa ei ole ollu semmonen kultakaivos että olis säästöjä kauheasti uran varrella jääny.

Sampon mukaan sitäkään ei huomioida, että kymmenen vuotta meni ilman osinkoja ja jossain vaiheessa tienattiin palkkaa omaisuutta myymällä. Hän syyttää Iltalehteä kansankiihottamisesta.

-Konsultaatio on käytännössä ainoa mihin tuota Business Finland -rahaa saa käyttää, hän korostaa.

-Oon oikeesti todella väsyny tähän negaatioon. Mut tulkaahan piipahtaan kaupalla niin aletaan laskeen ja kattoon et mihin sitä hilloa on laitettu!

Normi ihminenhän ei näe välttämättä mitä Iltalehti hakee tässä. Se näkee vaan lööpin johon on painettu musta tausta,…

Posted by Sampo Kaulanen on Thursday, November 19, 2020

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sampo Kaulanen Jounin Kauppa osinko

Kommentit

Oma kommentti