Sampo Kaulasen vaimo riisui bikinisilleen rohkeasti: ”Olen syönyt kiloni puhtaasti ilman liikuntaa”

Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistunut Michele Murphy-Kaulanen poseeraa Instagram-kuvassa rohkeasti bikineissä – muotojaan häpeämättä.

Hän toteaa:

-Mä olen niin kurkkuani myöten täynnä jokaista besserwisseriä, joka jostain syystä haluaa nokkansa lykätä tähän Olet mitä syöt-ohjelmaan, johon minäKIN osallistuin. Viimeisempänä ikihoikka Maria Nordin avasi sanaisen arkkunsa siitä kuinka ylipaino on traumaperäistä. Juu, saattaapi olla. Mut minun tapauksessani ihan olen puhtaasti syönyt kilot ilman pienintä liikuntaa. Ei sen liikuttavampi stoori, vaan ihan elämää. Mun elämää. Ja otan siitä myös täyden vastuun. Ei oo mun lapsuustottumuksissa saatika mun parisuhteen läheisyydenpuutteessa vaan ihan puhtasti omassa itse opitussa mallissa (nämä kilot), nainen paasaa.

Hän kehuu lääkäri Pippa Laukkaa, joka opetti hänet syömään useita kertoja päivässä pienempiä aterioita. Ennen hän söi tukevasti kaksi kertaa päivässä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Mä olen niin kurkkuani myöden täynnä jokaista besserwisseriä, joka jostain syystä haluaa nokkansa lykätä tähän Olet mitä syöt-ohjelmaan johon minäKIN osallistuin. Viimeisempänä iki-hoikka Maria Nordin avasi sanaisen arkkunsa siitä kuinka ylipaino on traumaperäistä. Juu, saattaapi olla. Mut minun tapauksessani ihan olen puhtaasti syönyt kilot ilman pienintä liikuntaa. Ei sen liikuttavampi stoori, vaan ihan elämää. Mun elämää. Ja otan siitä myös täyden vastuun. Ei oo mun lapsuus tottumuksissa saatika mun parisuhteen läheisyyden puutteessa vaan ihan puhtasti omassa itse opitussa mallissa. Pippa Laukka opetti mulle kaksi tosi tärkeää asiaa: 1.) syö 2.) nauti elämästä. Ensimmäinen kuva olen minä, joka söi ehkä kaks kertaa päivässä TÄYSIN vääriä asioita. Toisessa kuvassa olen minä, joka syö 6 kertaa päivässä ja on keventynyt entisestään puhtaasti syömällä. Mä toivoisin jengin ymmärtävän, että yli-ali-välipaino on jokaiselle yksilöllinen ja Pippa Laukka teki juuri sitä. Kohteli mua yksilönä. Rauhaa ja rakkautta jokaiselle. ❤️ #oleterve #rakastaitseäsi @avasuomi @pippalaukka

Henkilön Michele Murphy-Kaulanen (@kauppiaanrouva) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Michele Murphy-Kaulanen

Kommentit

Oma kommentti