Sampo Kaulasen viikko alkoi katastrofilla: ”Tiedän itseni, tästä on lyhyt matka masennukseen”

Jounin Kauppaa luotsaava Sampo Kaulanen on murheen murtama. Hän toteaa somessa tietävänsä itsensä. Nyt ei ole pitkä matka masennukseen.

-Viime yönä tuli nukuttua erittäin huonosti. Ei pelkästään tapahtuneen takia, vaan kaikki huolet löi laidalta läpi. Nyt on pakko nollata kaikki ja lähettävä uudelta pohjalta liikkeelle. Sen verran tunnen omaa mielialaani et tästä fiiliksestä masennukseen on lyhyt matka. Sen tiän että elämä on ala- ja ylämäkeä. Jos toista ei olis niin ei olis toista. Kyse on nyt siitä et masennutko siitä kun elämä opettaa vai opitko jotain ja painat vaan eteenpäin. Valitsen (muka) jälkimmäisen vaihtoehdon, Sampo kirjoittaa.

Mistä sitten on kyse?

Siitä että viime lauantaina Jounin Kaupalla petti komponentti kylmäjärjestelmästä. Sen myötä pimenivät pakasteet. Osia ja huoltoa ei saatu viikonlopun aikana ja kylmätuotteet laitettiin ”kakkoskoneen” taakse. Sekin petti.

-Meillä on tilanne nyt semmonen että kaikki kylmäkoneet ovat alhaalla, tuotteiden osalta kylmäketju on katki ja näin ollen käyttökelvottomia, mies päivitti maanantaina.

Sampo joutui heittämään tuhansien ja tuhansien edestä tuotteita pois.

-On tää kyllä raskasta aikaa. Ensin oli karanteenit ja sit kun saatiin se homma kuntoon niin seuraavana päivänä alkoi tämä rumba, Sampo suree.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Ylläs, Sampo Kaulanen, Jounin Kauppa, vahinko, kylmäkone

Kommentit

Oma kommentti