Samuli Edelmannille muhkea tili Mission Impossiblesta – ”kerjäsi ruokaa vielä 90-luvulla!”

Samuli Edelmannin joulukuussa maailmanensi-iltaan tullut Mission Impossible 4 -leffa on käynnistänyt huhumyllyn miehen muhkeasta palkkiosta. Como-lehden haastattelema agentti ei paljasta summan suuruutta, mutta ampuu alas oletukset siitä, että pienikin rooli isossa projektissa tuottaisi automaattisesti suuren palkkion.

Samulin kohdalla roolipalkkion on kuitenkin arvioitu nousevan joihinkin kymmeniin tuhansiin dollareihin, mutta agentti ei sitä vahvista. Sen sijaan hän paljastaa elokuvatallien yrittävän vedota näyttelijän tuntemattomuuteen palkkioneuvotteluissa. Tämän takia näyttelijä – agentin mukaan – tarvitseekin hyvän puhemiehen.

Joka tapauksessa on ilmiselvää, että Maltalla asuva, kansainvälisiä rooleja saanut, vastikään kotimaisessa Kotirauha-elokuvassakin esiintynyt ja suuren operaattorin mainoksesta tuttu Edelmann pärjäilee nykyisin kohtuuhyvin taloudellisesti.

Kauas on tultu siitä Samulista, joka 90-luvun alussa oli nousemassa suosituksi laulajaksi, mutta tulot eivät vielä näkyneet pussissa.

-Muistan, kun tapasin ujonlaisen pojan kruunuhakalaisessa kapakassa ja teimme juttua nuorisolehteen. Ujosti Samuli kysyi, voisinko tarjota hänelle ruoan. Siinä kohtasi kaksi köyhää, köyhä toimittaja ja laulaja. Ei ollut minullakaan rahaa päällä, joten tyydyimme juomaan kahvikupposet, lehtimies kertoo Hymylle.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Samuli Edelmann

Kommentit

Ei minusta ole kerjäämistä, vaan ihan kohtuullinen pyyntö ruuan tarjoamisesta, kun suostuu haastatteluun. Voipi tosin olla, että tämän jutun jälkeen ei paljoa haastatteluja enää tule. Ymmärrettävästi.

”Taisi aikoinaan jäädä se ruoan kerjäämisvaihe päällä kun sitä elopainoa pääsi kertymään kahden edelmannin verran.”

Nii-i… vai oisko mahdollista et ois elopainoa kerätty roolia varten, esim. Häjyt??

”Ei ole tyhmiä toteamuksia, vain **tun tyhmiä ihmisiä”

Taisi aikoinaan jäädä se ruoan kerjäämisvaihe päällä kun sitä elopainoa pääsi kertymään kahden edelmannin verran. No nyt hän on tainnut joutua olemaan nälässä jo pitempään.

Miestenmiehelle.. varmasti saa Cruise enemmän rahaa leffasta, se sai jo kolmesta aiemmasta M:I-leffoista paljon enemmän.. se 12,5 miljoonaa on varmasti käsiraha ja sit prosenttiosuus tuotoista erikseen.

”Muuten, oisko ollut vaikutusta että mies valittii Wistromin rooliin siksi kun Tomppakin on uskossa, tosin skeintologi.”

hahaha ihan varmasti, idiootti

Seuraava huuto on :::
Arttu…samanlainen erilainen…
nuori ”edelmann”

Huh vai on samuli on kerjännyt, onko silla ollut 90 luvulla välit poikki isään ja äitiin?

Muuten, oisko ollut vaikutusta että mies valittii Wistromin rooliin siksi kun Tomppakin on uskossa, tosin skeintologi.

Samuli on symppis ja uskossa nykyisin.

samuli sai varmaan 50 000 dollaria joka on n 40 000 euroa.

Oma kommentti