Sanna Suutari, 39, pääsi eläkkeelle – tältä takavuosien kohukaunotar näyttää nyt!

Sanna Suutari oli yhdessä Satu Lapin kanssa 90-luvun kuumimpia blondeja. Nyt hänellä ei mene enää yhtä lujaa.

Hymyn painettu lehti kävi haastattelemassa Sannaa hoitolaitoksessa, jossa hän kuntoutuu. Sanna on nykyisin eläkkeellä. Hän kärsii muiden muassa paniikkihäiriöstä ja masennuksesta. Hänen miesystävänsä taas sai jokin aika sitten insuliinishokin rajun ryyppyputken jälkeen. Se johti aivovaurioon ja laitoshoitoon.

-Hän ei pysty enää ikinä elämään normaalia elämää. Periaatteessa olen siis sinkku ja odottelen sinkkukesää, Sanna sanoo.

-Käyn kyllä katsomassa häntä, hän korjaa.

Sannalla on edelleen tavoitteita elämässä. Hän kertoo kovista kokemuksistaan huolimatta haluavansa pepun kohotuksen ja rasvaimun. Lääkitys kun on tuonut lisää ruokahalua.

Lue Sannan kohutilitys Hymy-lehdestä!

Teksti:Hymyn toimitus (Esa Pesonen)
Kuvat:Matti Matikainen
Avainsanat: Sanna Suutari

Kommentit

Taitaakin olla vaan letkautus tuo pepunkohotus ja rasvaimu.Siitä tulikin nyt niin sanottu kirosana.Se mitä sanna on joutunut kokemaan on jo suorastaan ihme, että yrittää päästä tolpilleen.Niiden kokemusten jälkeen en olisi ihmetellyt sitä , että olisi voinut sulkeutua kokonaan.

Olen joskus jutellut Sannan kanssa kun hän oli nuorempi. Todella mukava ja positiivinen nainen joka toivoi kaikille hyvää. Kovin luottavainen. Nyt kun olen seurannut on Sannaa vedätetty normi kusipäiden toimesta reilut kaksikymmentä vuotta.
Kaikkea hyvää Sannalle

Kärsii myös jostain muustakin jos eläkkeelle on päässyt.skitsofreniaa veikkaan.eläkerahat tuskin riittää rasvaimuihin ja kohotuksiin.odottaa varmaan että hymy maksaa.mene lenkille.se tekee hyvää myös mielenterveydelle

Eläkkeelle ilman varsinaista syytä.
Samaan aikaan oikeasti työtä tekevät saavat ravata lääkärillä pahanlaatuisen astman kourissa, jalka amputoituna, toinen silmä sokeana ja kilpirauhasen pahanlaatuista vajaatoimintaa potevana ja lekurit ja vakuutusyhtiöt määrittelevät hänet sopivaksi vielä työllistymään.

Kärsii masennuksesta ja haluaa pepunkohotuksen ja rasvaimun? Voi mun päiviäni. Olen itse sairastanut nuorena paniikkihäiriötä useita vuosia, paranin, mutta en minä eläkkeelle jäänyt enkä ollut päivääkään sen vuoksi pois töistä. Saati, että olisin ajatellut jotakin noin pinnallista. Bimbo mikä bimbo.Tein vaativaa numerotyötä. Jäin eläkkeelle 61 v.

Oma kommentti