Sanna-vaimon alastonkuvakohu: Nyt puhuu Oskari Katajisto!

Näyttelijä Oskari Katajiston Sanna-vaimo lähetti Floridassa asuvalle suomalaismiljonäärille alastonkuvan itsestään ja Sannan ja Oskarin liiton kerrotaan olevan täysin lopussa. Nyt puhuu Oskari Katajisto.

Oskari antoi Hymylle kommentit yksinoikeudella. Hän kertoo elämän olleen viime aikoina kieltämättä stressaavaa.

-Julkisuuteen on tullut uutinen, joka koskee perhettämme. Uutinen joka tuli yllättäen ja shokkina. Sanna on voinut fyysisestikin pahoin, niin kuvottava tämä häntä kohtaan tehty loukkaus on ollut. Julkisuudessa väitetään, että vaimollani olisi ollut suhde mieheen joka asuu toisella puolella maailmaa. Viestittelysuhde. Tiedän tästä kaiken. He ovat viestitelleet, sitä ei käy kieltäminen. Asian halusi tuoda julkisuuteen tämän miehen vaimo. 

Motiiviksi Oskari näkee mustasukkaisuuden ja kostonhimon. Hän kertoo tehneensä Sannan kanssa asiasta rikosilmoituksen.

-Tässä on aiheutettu suurta harmia läheisille sekä negatiivista julkisuutta työn kannalta. Tämä kaikki puidaan oikeudessa, Oskari toteaa.

-Ymmärrän, että vaimoni saattaa heikolla hetkellä pyytää toisen ihmisen tukea. Tiedän että viestittelyä on ollut. Mutta ei niin kuin julkisuuteen on valheellisesti annettu ymmärtää.

Oskari toteaa, että hän ja Sanna jatkavat elämäänsä rakkaudessa ja luottamuksessa.

-En ole koskaan rakastanut elämässäni niin paljon kuin vaimoani. Tämä perhe on kaikki kaikessa. Sitä ei horjuta yli-innokkaat julkisuudenhakuiset miljonäärit. Seison perheeni takana aina. Vääristeltyä tietoa voi jakaa mutta totuus tulee aina ilmi.

Pariskunnan elämä on kuulemma tulta ja tappuraa, mutta todellista rakkautta ei voi kyseenalaistaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: aviokriisi, Oskari Katajisto, Sanna Katajisto

Kommentit

Oma kommentti