Sara Chafak vastaa arvostelijalleen: ”Elämää, jonka eteen on puskenut sitä v***un duunia”

Missi Sara Chafak kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa lentäneensä vuonna 2019 lähes 70 kertaa. Asia tuli ilmi, kun kaunotar surkutteli koronan pistäneen reissaamisen lähes kokonaan jäihin.
Saran julkaisu nousi otsikoihin ja koomikko Iikka Kivi kommentoi aihetta sangen suorasukaiseen tyyliin Facebookissa.
– Toisaalta kahden vuoden pandemia on ollut tosi kurja kokemus. Toisaalta kahden vuoden eristyneisyys ja päätyön estyminen ovat lopulta aika pieni hinta siitä, että turhat julkkikset eivät saa tuhota planeettaa leikkiessään jetset-elämää. Jos tämä maailma jotain kaipaa, niin sitä, että työkseen tuhlaavilla on mahdollisimman tylsää, koomikko latasi julkisuuteen.
Sara ilmestyi kommentoimaan Kiven julkaisua ja antoi tulla vähintään samalla mitalla takaisin.
– ”Eivät saa tuhota planeettaa” – sanoo henkilö, joka varmasti esim. kuluttaa karjataloustuotteita ja vielä päivittäin! Oletko koskaan perehtynyt siihen, kuinka paljon karjatalous itsessään esim. tuhoaa planeettaamme kasvihuonekaasupäästöillään ja kuinka paljon puhdasta vettä kuluu vaikkapa siihen yhteen hampurilaiseen, jonka varmasti mussutat menemään hymy huulilla?
Sara tuo pitkässä kirjoituksessaan esiin myös lukuisia muita saastuttavia tekoja tai tapoja. Vuoden 2012 Miss Suomi korostaa, että hän ei lennä yksityiskoneilla.
– Ja kyllä, en todellakaan malta odottaa, että pääsee jatkamaan just sitä elämää, jonka eteen on puskenut sitä v***un duunia! Kaikilla omat mieltymykset asioihin ja tekemisiin. Joillain se on perseellään istuminen ja toisilla se, että kokee ja näkee mahdollisimman paljon maailmaa ja ELÄMÄÄ muualtakin kuin kotisohvalta ennen kuin kuolee, Sara jyrisee.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Iikka Kivi, korona, matkustaminen, Sara Chafak

Kommentit

Oma kommentti