Sara Parikka paljasti lastensa reaktion Masked Singer -esiintymiseensä

Sara Parikka on vastannut blogissaan faniensa kysymyksiin Masked Singer -ohjelmaan liittyen. Hattarana esiintynyt näyttelijä putosi kilpailusta lauantaina.

Sara kertoo kolmen tyttärensä olleen ohjelman faneja jo ennen hänen osallistumistaan. Lapset ovat myös leikkineet Masked Singeriä niin, että äiti on toiminut sekä juontajana että etsivänä. Siksi olikin huvittavaa seurata, kuinka jälkikasvu suhtautuu, kun hahmon takana on ihan oikeasti oma äiti.

– Hattara lauloi ensimmäisessä jaksossa ja silloin Mimosa kääntyi mua päin ja sanoi: ”Äiti toi kuulostaa ihan sulta. Mut eihän se voi olla, kun oot siinä”, Sara selostaa blogissaan.

– Niinpä, hän oli tyytynyt vastaamaan.

Sen jälkeen Matilda-tyttö oli ryhtynyt pohtimaan, että jaksot kuvataan etukäteen. Ensimmäisen jakson aikana mysteeri ei ollut kuitenkaan lapsille selvinnyt. Sara kertoo, että viikkojen kuluessa tytöt olivat alkaneet päästä lähemmäksi ja lähemmäksi äidin salaisuutta.

– Paljastushetkellä he olivat innoissaan ja antoivat paljon haleja. Ne mietti lähinnä, että miten se voi olla mahdollista. He myös tykkäsi tosi paljon viimeisen vihjevideon pikkuhattarat viittauksesta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Hattara, Masked Singer, Sara Parikka

Kommentit

Oma kommentti