Kuva: Tiia Ahjotuli

Sara Siepille soitettiin ”äänekkäästä seksin harrastamisesta” – Sara ei ottanut pilaa hyvällä

Markkinoilla on pilapuhelunauhoitteita, joita voi tilata vaikkapa kavereille tai ystäville jekkumielessä. Käytännössä homma menee niin, että kun puhelu on tilattu ja aktivoitu, vastaanottajalla kilisee ja nauha alkaa pyörittää hänelle viestiä.

Nauhalla puhuja pitää sopivissa kohti taukoja, jolloin puhelu kuulostaa aidolta. Tilaaja saa valita pilapuheluita eri aiheista.

Nyt yhden tällaisen klassisen pilapuhelun kohteeksi on joutunut Sara Sieppi. Hänelle soitettiin liian äänekkäästä seksin harrastamisesta mukamas taloyhtiön edustajan toimesta.

”Seksin harrastamista, sitä on kuulemma koko ajan. Voisitko sä esimerkiksi laittaa vaikka tyynyn sun suusi eteen”, nauhalla ojennettiin vastaanottajaa, tässä tapauksessa Saraa.

Joku voisi ratketa riemuun moisesta ”pilariyllätyksestä”, mutta Sieppi tuntuu vetäneen todella herneet nenään. Hän kertoo Instagramin stories-osuudessa aiheesta kirosanojen saattelemana.

– Mä harvoin vastaan tuntemattomaan puhelinnumeroon. Mä ajattelin, että kun se soitti pari kertaa, että se on joku postipaketti tai joku muu vastaava. Ihmettelin kyllä kun lauantai ja tähän aikaan, Sara kertoo.

Kun nauhalta kuului asian laatu, Sara kertoo olleensa että ”mitä vittua nyt tapahtuu” ja sulkeneensa luurin.

Hän posmentaa:

-Kenen mielestä tommonen on hauskaa!

-Mulle vaan tulee semmonen ällöttävä olo, et kenen kanssa mä oon oikein puhunut, ja mitä mielihyvää toi ihminen saa tommosesta sairaasta pilasta. Tuli ällöttävä ja pelottava fiilis.

-Kiva lähtee tästä himasta nyt tonne…vaikka toi ei ookaan totta, mutta sillee jää alitajuntaisesti päähän mietityttämään, et onko se joku mun naapuri tai jotain muuta vastaavaa, Sara pohti ennen kuin tiesi kyseessä olevan pilapuhelinsovellus.

Sekään ei muuta Saran kantaa:

– Saatana mä säikähdin. Kokenut elämän aikana niin paljon häiriköintiä ja stalkkerointia himan edessä jne. Jos sen piti olla hauska, niin kaukana siitä!

Joko katsoit uusimmat Hymy-Erotiikka -jutut ja kuvat?

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sara Sieppi, pilapuhelu

Kommentit

Oma kommentti