OM-arkisto

Sara Siepin mokailu jatkuu: ”Ei näin!”

Sara Sieppi on mielenkiintoinen ja seurattu persoona ei ainoastaan oman viehättävyytensä ja tv-juontajauransa vuoksi, vaan myös siksi, että hän on yhden maamme värikkäimmän tv-persoonan, Roope Salmisen avopuoliso.

Nyt hän on astunut julkisuuteen valittelemaan sitä, kuinka yleisö ja media kohtelee suomalaista tunnettua henkilöä, eli häntä, väärin.

Kohut ovat seuranneet toisiaan: kodissa nukkuu Roopen kanssa toinen nainen, ystävä, kun Sara on ulkomailla… Sara tylyttää Cheyenne Järvisen, joka on haastateltavana hänen miehensä talk-showssa…synttärijuhlista nousee naapurimetakka…viimeisimpänä vuosipalkan verran ulosottoja putkahtaa julkisuuteen.

Ilmeisesti ulosotot olivat ex-missille kamelin selän katkaiseva juttu.

-Hänhän ei ole siis ihminen, joka välillä mokailee. Hän on Sara Sieppi. Täysin holtiton ihminen, joka elää pintaliitoelämää, matkustelee muiden rahoilla, yrittää pitää kulissia yllä, vaikka todellisuudessa sisällä kuohuu, Sara irvailee närkästyneenä blogissaan.

Hymyn tavoittama life coachinakin työskennellyt toimittaja Timo Palonen harmittelee Siepin vuodatuksen kuultuaan.

-Minusta hänen tulisi ymmärtää julkisuusasemansa ja se, että hänen elämäänsä varsinkin sosiaalisen median perusteella menestyvänä ihmisenä seurataan. Hän on kaunis, hän matkustelee hyvin paljon, hän seurustelee puhutun tv-juontajan kanssa, hänellä on julkkisystäviä, Palonen lausuu Hymylle.

Palosen mielestä on normaalia, että ihmisiä kiinnostavat paradoksit. Kun menestyvää elämää viettävä Sieppi, joka on kertonut saavansa yhdestä Instagram-kuvan julkaisemisestakin messupäivän verran palkkiota, onkin ulosottoveloissaan, se herättää keskustelua ja jopa avointa paheksuntaa.

-Julkisuudenhenkilön tulisi ehkä paremmin käsittää, että juoruilu jäsentää maailmaa ja sen moraalikäsityksiä. Ihmiset peilaavat niitä julkkisten kautta. Minusta ihmisen pitäisi jopa miettiä julkisuudessa olemisen edellytyksiään, elleivät nämä asiat ole tuttuja.

Palonen tutustui Siepin blogitekstiin ja sanoo sen vain yllyttävän lisää Siepin paheksuntaan.

-Tässä oli hänellä varmasti ihan aito tarkoitus, mutta uhrin roolin hakeminen samalla kuitenkin yleisöä moralisoiden ja sitä ikään kuin näpäyttäen ei ole toimiva malli. Tämä kääntyy nyt vähän kyllä häntä vastaan, Palonen linjaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: julkisuus, Roope Lehtinen, Sara Sieppi

Kommentit

Onhan tällä tytöllä ollut erikoista julkisuutta jo vuosia sitten. Mikäs se oli se kun vonkaili sitä jääkiekkoilijaa siellä öisessä Helsingissä? Piti paikkansa tai ei niin ulosotot nyt ainakin pitää lehtihän on ne tarkastanut. Ja uskon että se tosiaan kamelin selän katkaisi ja sai ruikuttamaan plokissaan. Miksikös? No kun Kemissä asuva kotiväki ei välttämättä tiennytkään (mistäs minä sen tiedän kunhan arvaan) että ulkomaita matkustelevalla naisella onkin 15 000 euron ulosottovelat. Se minua eritoten harmittaa että hän vähättelee ja syyllistää ikään kuin kansaa tällä kaikella. Hän on nuori, hän saa mokata jne. No kuule, saathan sinä mokata kyllä, mutta sitten sun mokistasi puhutaan koska olet julkkis. Tätätä tämä kemin ihme ei tajua ja se tekee minusta hänestä hyvin hölmöläisen.
Ja kun vähättelee että virheitä sattuu. Mikä helvetin virhe on useat alvimaksut ja muut velat ulosotossa. Aika monta virhettä ,Sieppo. Aikamoinen aikajana, Sieppo. Kyllä sinä olet tiennyt mitä olet tehnyt tai tekemättä jättänyt. Ei jatkoon. Inhottavaa tämmöinen.

Onhan tämä melkoinen Kirjosieppo.. Tungetaan itseään julkisuuteen väenväkisin ja postataan sinne kuvia kuvan perään ja jos jonkinmoisia juttuja.. Melko rohkeita kuviakin on näkynyt. Tottakai ihmiset kommentoi ja kaikki nyt ei vaan hymise kuinka ”ihania” ne kuvat ja jutut onkaan..Tottahan ne velka jutut on ja muutkin ei hauskat asiat.. Aikamoinen on emäntä ruikutuksineen..Jos ei kukaan huomioi,on aikamoisen surkeaa ja jos huomioi niin sehän se vasta saa aikaa älämölön.. Siispä veti tai työnsi niin ei kumminkaan ole hyvä…

Oma kommentti