Kuva: Tiia Ahjotuli

Sara Sieppi tienaa Instagramilla – salasuhde miljonääriin

Sara Sieppi on kohutuimpia somejulkkiksia. Hänellä on Instagramissa 164 000 seuraajaa, mikä on moneen muuhun suomalaisjulkkikseen verrattuna paljon. Yksi seuraajista on Saran miljonäärimies.

Sara päivittää Instagramiin kauniita kuvia itsestään, kodistaan ja matkoistaan. Moni kuva saa myös kriittisiä kommentteja, joiden takia Sieppi ajautuu usein riitoihin kommentoijiensa kanssa. Sieppi ei juurikaan kestä kriittisiä kommentteja itsestään. Häntä on kritisoitu muun muassa ilmastonmuutoksen vähättelystä runsaan matkustelun takia.

Siepillä on paljon kaupallisia yhteistöitä, pääasiassa kauneudenhoitoalan yritysten ja vaatebrändien kanssa. Yhdestä kaupallisesta yhteistyöstä Sara saattaa tienata useita tuhansia euroja. Sieppi tienaakin  mukavasti. Hänen tulonsa vuonna 2017 olivat 46 000 euroa. Mätkyjä pamahti lähes 10 000 euroa.

Sieppi on ollut viime vuosina myös ulosoton asiakas. Hänellä on ollut välillä ulosottovelkaa useita tuhansia euroja, mutta hän on maksanut velkoja ripeästi pois.

Tuore painettu Hymy-lehti paljastaa myös Saralla olevan salasuhde miljonääriin.

Saran tapailema mies on 28-vuotiasta Saraa muutaman vuoden nuorempi. Kaverit kuvailevat nuorukaista erittäin hauskaksi seuramieheksi. Mies liikkuukin liukkaasti Helsingin superseurapiireissä ja VIP-juhlissa Suomessa ollessaan. Hänen tuttavapiiriinsä kuuluu useita julkisuuden henkilöitä.

Mies haluaa itse pitää matalaa profiilia, eikä hän välitä julkisuudesta, koska siitä ei olisi hyötyä hänen bisneksilleen.

– Hän on erittäin hyvätapainen mies, vaikka liikkuukin ökyjuhlijoiden kanssa samoissa porukoissa, kaverin Helsingin yöstä tuntema nainen kertoo.

Lue lisää paljastuksia hänestä painetusta lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Sara Sieppi, miljonääri, Instagram

Kommentit

Oma kommentti