Sarasvuolle veronmaksajilta 400 000 euroa – lakimoka!

Jari SarasvuoJari Sarasvuon yhtiön huonekalujen lahjoitusele Espoon sosiaalitoimelle puhuttaa, semminkin, kun kaupunki on ostanut Sarasvuon Trainers´ House -yhtiöltä yli 400 000 eurolla palveluja. Ostoista ei kuitenkaan ole järjestetty hankintalain mukaista tarjouskilpailua.

Kuntien hankintalaki tuli voimaan vuonna 2007. Se tarkoittaa, että valtion ja kuntien viranomaisten sekä muiden hankintayksiköiden tulisi kilpailuttaa kaikki hankintansa. Espoo ei näin menetellyt Sarasvuon tapauksessa, ei vuonna 2007 eikä myöskään alkuvuodesta 2009.

Uutisen erikoisista taustoista lisää joulukuun Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jari Sarasvuo, Traines´ House

Kommentit

että ei tarvitse kilpailuttaa jos vastaavanlaisia palveluja ei ole markkinoilla ja näin ollen kilpailuttaminen mahdotonta

” …kaupunki on ostanut Sarasvuon Trainers´ House -yhtiöltä yli 400 000 eurolla palveluja. Ostoista ei kuitenkaan ole järjestetty hankintalain mukaista tarjouskilpailua. ”

Molemmat osapuolet hyötyvät ja turha byrokratia ohitetaan eikös se ole juuri hyväveli järjestelmän idea ( sillä demokratia toimii ja on hyvää vain teoriassa ) ?

Mitä, onko Sarasvuo lahjoittanut jotain huonekaluja syrjäytyneille? No mutta sehän on hieno ele. Kyllä Jarissa on tyyliä ja se on viellä niin viisaskin. Ja nyt on on mukavaa kun Jari on löytänyt vierelleen Näyttävän urheilijaneitosen. Tsemppiä suhteelle ja toivottavasti bisnekset sujuu loistavasti. Saisivat muut kaupungit ja kunnat ottaa Espoosta mallia ja tilata Jarin firman palveluja. Olisihan se kiva jos kaikki kuuntelis Jaria, olis Suomikin paljon viisaampi ja mukavampi paikka asua. Hyvä Jari, Hyvä Espoo, Hyvä Kodittomat ja Hyvä Virpi!

Oma kommentti