Satu Taiveahon erikoinen suhderuletti jatkuu, IS: Uusin käänne!

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho on ollut julkisuudessa epäonnisine suhdekuvioineen.

Erottuaan pitkäaikaisesta suhteestaan ministeri Antti Kaikkosen kanssa Taiveaho koki pikaromanssin Marko-nimisen miehen kanssa. Molemmat tilittivät yhdessäoloaan ja eroaan avoimesti sometileillään.

Sitten Taiveaho löysi demaripiireistä tutun Ville Virtasen. Pari kihlautui loppuvuodesta 2019, meni naimisiin seuraavana kesänä ja haki avioeroa sitä seuraavana kesänä.

Nyt avioero on peruttu. Asia selviää Kymenlaakson käräjäoikeudesta. Taiveaho ja hänen miehensä ovat peruuttaneet avioerohakemuksensa yhdessä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kaikkonen, ero, Satu Taiveaho, Ville Virtanen

Kommentit

Minkä tahansa kunnan sivun avaa, ja katsoo mitä sijaisperheeltä ja -vanhemmalta edellytetään, niin se on aina ”vakaa perhetilanne”. Milloin Taiveaholla on ollut vakaa perhetilanne? Saivat sijaislapset Kaikkosen kanssa ja sen jälkeen onkin ollut sellaista parisuhderulettia ettei voi kuin sijaislapsia sääliä. Onko Kaikkonen millään tavalla yhteydessä lapsiin, vai ovatko sellaisenkin menetyksen joutuneet kokemaan? Vaihtuu sijaisisät, kodit ja kaupungit, siinä on vakautta kerrakseen.

Oma kommentti