Satu Tuomisto joutui ulosottorekisteriin!

Satu Tuomisto itkeeParin vuoden takainen Miss Suomi Satu Tuomisto asustelee miesystävänsä Pasi Nielikäisen kanssa luksuslinnaa Espoossa ja ajaa uudenkarhealla mersulla.

Taloudenhoito on kuitenkin saanut nolon käänteen, sillä ulosottovirastolta saadun tiedon mukaan Satu joutui voudin listoille viime vuoden lopulla jätettyään pysäköintivirhemaksunsa maksamatta. Korotettuna maksu oli 60 euroa, ja Satu on jo sen maksanut.

Ikävää sinänsä pikku jutussa on se, että ulosoton rekisterimerkintä säilyy kaksi vuotta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Satu Tuomisto, Pasi Nielikäinen

Kommentit

Eikä tämä tule olemaan viimeinen ulosotto Sadulle uskokaa vaan.Täytyy varmaan Taru äidin opettaa tytärtään etta ainahan on maksettava eikös juu jne.

Jos saan pysäköintisakon niin siirrän sen lähimpään kalliin näköiseen autoon.Ei ne rikkaat ja kiireiset aina ehdi sitä tutkia vaan maksavat pois.

Suomen malli;merkintä säilyy 2 vuotta. Norjan malli;merkintä poistetaan HETI kun maksu on suoritettu.

^^
Sulla on varmaan väittelesi vedenpitävät todisteet. Eikä mitään mututuntumaa,tai ”kun kummin kaiman kaveri oli kuullut/nähny”

Ennen kuin tulee ulosottoviranomaiselta vaatimus, joka säilyy 2 vuotta rekisterissä – EIKÄ TULE. Tulee korotettu ja sen kun maksaa on homma ok. Olet tollo

Tää on tämän paskavaltion huonoimpia puolia. Jos esim. joku paskiainen varastaa sinulta pysäköintivirhemaksulipukkeen auton ikkunasta, niin sinä et tiedä siitä. Ennen kuin tulee ulosottoviranomaiselta vaatimus, joka säilyy 2 vuotta rekisterissä. Haistakaa paska Suomen valtio.

Pieni muistutus että suomessahan ulosotto merkinnät lähtevät ajanmyötä pois vaikka ei maksaisi! Jos et usko ota selvää, on Suomi kuitenkin hyvinvointi valtio 🙂

Suomalainen ulosottolaki ei palvele kansalaisia ja on täysi susi. Jos laksut on maksettu, niin merkinnät pois!

ULosottorekisteri on voimassa kaksi vuotta. Mitäs läksit onko pakko unohdella tai tyriä maksujaan

Oma kommentti