Satu Tuomiston kiusaajaeno puhuu vihdoin: ”Lopeta valehtelu, Satu!”

Satu TuomistoTanssii tähtien kanssa -kisan voittanut ex-Miss Suomi Satu Tuomisto on puhunut julkisuudessa häntä häiriköivästä sukulaismiehestä.

Nyt tämä ”kiusaajaeno” astuu julkisuuteen ja puhuu suunsa puhtaaksi Hymyn kesäkuun numerossa olevassa jutussa: ”Lopeta valehtelu, Satu!”

Sadun sairaaksi haukkuma isoeno pitää missin lausuntoja törkeinä.

-En ole kiusaaja enkä liiemmin sairas. Sadulla vain on ollut tapana kaunistella sanomisiaan ja asioita julkisuudessa. Ehkä hän on pelännyt, että kerron hänen elämästään tai sukumme erikoisista kuvioista enemmänkin, porilainen Jukka Joensuu toteaa Hymyn haastattelussa.

Isoenon mukaan Satu on kertonut julkisuudessa tavanneensa sukulaismiehen vain kerran, pikkutyttönä.

-Ei pidä paikkaansa, kuten ei moni muukaan tämän Miss Suomen kertoma asia.

Jukka Joensuu näyttää valokuvaa, jossa hän poseeraa Sadun kanssa vain pari vuotta sitten.

Jukka Joensuu myöntää, että häntä on uhkailtu. Lue kesäkuun Hymystä, mistä tässä sopassa on oikein kyse.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Satu Tuomisto, Tanssii tähtien kanssa, Jukka Joensuu

Kommentit

mitään pulmia ei olisi jos Satu puhuisi totta…millä hänet saisi puhuun totta?
ei millään hän on syntynyt sellaiseksi.
Eno Jukka Joensuu on muuten heittänyt ”käsi”kranaatin mailman-ennätyksen
Kouvolassa- 59…69.80..polviasennosta….

numerolle 47…siinäkin Satu liiottelee..Äidin isä oli kokoromani ja oli Sadun
isoisä. Satu koittaa laimentaa epätoivisesti romiverta ! Kirjoittaja on käynyt
kyseisen romani perheen tykönä Rovaniemellä vuonna 1952…..mistä Sadun isoisä oli syntynyt 1927.ja oli täys-romani……..Sadun isoäiti koittaa laimentaa
myös verta ja sanoi (valehteli) isoisän olleen ”puoli”romani…….joka on
valheellinen tieto.

Eno on nähtävästi lukenut tämän Iltasanomien jutun: http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1540302

Satu sanoo: ”Äitini isoisä oli romani. Olen nähnyt hänet vain kerran elämässäni, eikä hän ole kuulunut millään tavalla meidän perheeseemme. Hänestä ei koskaan edes puhuttu.”

Eli kyse on äidin isoisästä, jota Satu ei ole nähnyt kuin kerran, EI tätä häirikköenoa!

Itse tunnen Joensuiden perheen hyvin ja heistä liikkuu kaikenlaista väritettyä huhua ja juttua kun piiri pieni pyörii Reposaaressa. Perheen tyttäristä muuten kaikki ovat paljon kauniimpia kuin romani-satu,

Jukalla ei ole mielenterveysongelmia ja hän raivoraitis, liikunnallinen mies. Hauska ja sosiaalinen. Sadun perheen olen tavannut monet kerrat Reposaaressa, esim.Joensuun perheen häissä, ylioppilasjuhlissa ja valmistujaisissa. Perheen lapsista kaikki ovat akateemisesti koulutettuja. Kyllä sekin jotain kertoo.Satu valehtelee, ettei ole tavannut Jukkaa kuin kerran!

Sadulla on kauhea hinku pitää paikkansa julkisuudessa ymmärrettävistä syistä… Muuten tämä ns.fiksu missi ei tiennyt edes Suomen itsenäistymisvuotta, sanoi että se on 1952. Eli ei ole oikein laatikon terävin veitsi.

Terveisiä tutuille ;O)

Höh, ei savua ilman tulta.Joidenkin pitää selvittää asiansa lehtiensivuilla.
Sadun on kansa valinnut ja kansalla on oikeus tietää miten missi toimii….

who care? unohtuu se satu jokatapauksessa.. vuosi eteenpäin. kulutettu loppuun jo. voisko se uusi missi keksiä jotain niin unohtus tää kulutettu..

Ei taida kauniin Sadun isoenolla olla kaikki makkarat paketissa…..

jos ne oli jotain tunnustuksia siitä mustalaissukulaisuudesta?!?

Ihmettelen syvästi, että miksi Satu isoenoaan syyttelee. Moinen meno ei kyllä ketään kaunista. Olisi hienoa, jos Missi pitäisi suvussa olevat ongelmat omassa tiedossaan. Vanhempia ihmisiä pitäisi kunnioittaa eikä haukkua. Isoenon kannattaisi haastaa Satu käräjille kunnianloukkauksesta.

Suvun asiat kannattaa hoitaa suvun sisäisinä asioina. Mitä niitä julkisuuteen levittelemään. Satu on aikuinen ihminen, ja saa elää ihan omaa elämäänsä ja päättää kenen kanssa pitää yhteyttä. Hän myös päättää mitä sanoo kenetäkin ihmisestä.

Diplomaatti kannattaa olla sikäli, ettei ketään ihmistä kannata julkisesti sairaaksi leimata. Tietenkin se provosoi, ja siitä se kierre sitten alkaa.

Hyvä kun nyt jättäisivät toisensa rauhaan Satu ja hänen sukulaisensa, ja rauhoittuisivat molemmat.

Hyvä että on palauttanut maan pinnalle tämän missi Sadun.

Satuhan on jo tehnyt rikosilmoituksen, joten eiköhän asia selviä.

Kyllä minäkin kutsuisin sairaaksi kaukaista sukulaista, joka lähettelis minusta kirjeitä virastoihin ja työnantajalle. Mikä tässä jutussa on motiivi ? Miks tää eno ylipäätänsä alunperin alkoi kirjoittelemaan Sadusta virastoihin ja muualle ? Totta kai Satu puhuu asiasta julkisuuteen, jos joku kirjoittelee hänestä tarinoita lehdille ja työnantajalle. Miks tuo eno ei puhu mitään syystä miks hän on kirjoitellut Sadusta lehdille ja joka paikkaan ? Myöntääkö tuo eno edes kirjoittaneensa ? Aika monimutkainen juttu, kun ei voi enolta kysyä.

Vain numero 17 kertoi parilla sanalla, mistä jutussa on kyse. Muut sepustukset olivat syvältä puuceen reiästä.

Kertokaa nyt joku jotakin, älkääkä sättikö isoenoa. Törkyjoukkoa näyttää olevan missin puolustajat.

Airfrance lentokoneturma 228 kadoksissa, Pohjois-Korea kehittelee ydinpommia, afrikassa kuolee joka sekuntti nälkään ihminen, Jordan ja Peter eroaa ym ym. tämän hetkisiä tapahtumia. Ihmisillä on päässä vikaa ja suhteellisuuden taju kadoksissa..

Miks pitäis kuunnella mitä asiaa enolla on ? Taitaa sillä enolla olla fyrkat finaalissa ja lasoli jää ostamatta, kun pitää julkisuuteen tulla häiriköimään. Mitä helvettiä se ukko on ajatellut, kun kirjoittaa kirjeitä mallitoimistolle ja akaan kaupungille ? Eiköhän sen malli ikä oo jo ohi. Miks tää ”eno” alunperin päätti alkaa puhumaan sadusta ja kirjoittelemaan joka paikkaan. Siksikö, että sen mielestä olisi joku muu missi ollut sopivampi ? Ei minua ainakaan sytyttäisi yhtään kirjoitella kenenkään kaukaisen sukulaisen työnantajille juttuja niistä. Mitähän Akaan kaupunki tarvitsee tietää sadusta joltain ”isoenolta” ?
Ja ukko väittää vielä, että ei ole sairas….just joo.

eiköhän kuunnella mitä enolla on asiaa….ton muijan höpötykset on yhtä tyhjän kanssa.taitaa SADULLA olla fyrkat loppu kun pitää tollasia asioita julkisuuteen tuoda.

Siis ISOENO ??? Sehän Sadun äidin, äidin, veli…eihän se oo edes lähisukulainen. Sadun mummon veli ei kuulu millään tavoin sadun sukuun, Esim. sukututkimuksessa mummon veli ei kuulu suoraan alenevaan sukuhaaraan. Ei kyllä oo kaikki kokikset korissa tuolla ukolla…

satu valehtelee selvästi kaikesta..ihme ettei kukaan muu ole asiasta maininnu…

Eläköön avohoito!

Jukka-Kusisukka tarttis kyllä paremmat lääkkeet.

Kyllähän se kiinnostaa, kun saa nauraa koko jutulle. Onko naurettavampaa ja idioottimaisempaa tapaa tulla julkisuuteen. Ei kai kukaan ISOENOSTA tietäisi, jos ei olisi itse aihetta antanut. Sanoohan se jo järkikin, että ei enolla ole mitään oikeutta puuttua jonkun sukulaisen miss suomi valintaan ja alkaa kirjoittelemaan ja itkemään asiasta. Olis pitäny koko ukko turpansa kiinni ja ei olis puuttunut asiaan. Helvettiäkös on aloittanut koko asian jauhamisen. Vastais tuo äijä, että miks on vaikea hyväksyä, että sadusta tuli missi ? Jos ei sun mieleen oo, niin hyppää vaikka järveen, mutta älä lehdissä itke sukulaises tekemisiä jos ei sulle kerran kuulu millään tavoin.

Hah hah. Kyllä on nyt joku Sadun lähipiiri täällä kirjoittelemassa. Ei ketään näin paljon kiinnostaisi tämä asia. Lopettakaa jo.

Siis täh ??? Mitä helvettiä se ENOLLE kuuluu Sadun asiat? Ei kai Satu tuonut ensimmäisenä esille, vaan eiköhän Sadun missiksi valinnan jälkeen ENO alkanut kirjoituksiaan lähettelemään. Aika sairas äijä taitaa tosiaan olla……

Täysin käsittämätöntä, että annetaan jollekin mielipuolelle palstatilaa?

Menkää seuraavaksi haastattelemaan muita ahdistelijoita ja raiskaajia ja kysykää, mikä kohteessa viehättää! Täysin sairasta haastatella mielenterveyspalveluita / vankilaa tarvitsevaa sekopäätä

MISTÄ SÄ TIEDÄT KUKA ON SEKOPÄÄ TAI VANKILAN TARPEESSA OLEVA RAISKAAJA HALOO.

NYT TÄÄLLÄ KYLLÄ ON JOKU LÄHIPIIRI VINKUMASSA.

Onko ”iso-enon” vaikea ymmärtää, että Satu ei halua olla yhteydessä häneen!
Hanki oma elämä, tai ei älä, lopeta se!

Vai kunnialoukkaus …”nimitellyt isoenoa SAIRAAKSI”…Eiköhän tuo äijä ne kriteerit täytä!!!Lähetellyt herjauskirjeitä missistä tiäs kenelle,mitäs se sitten on jollei sairasta??Ja mitäköhän väliä on romanitaustalla,sopii olla ylpeä eksoottisesta ulkonäöstään!!

Täysin käsittämätöntä, että annetaan jollekin mielipuolelle palstatilaa?

Menkää seuraavaksi haastattelemaan muita ahdistelijoita ja raiskaajia ja kysykää, mikä kohteessa viehättää! Täysin sairasta haastatella mielenterveyspalveluita / vankilaa tarvitsevaa sekopäätä!

Mitä helvetin merkitystä on mitä ja kuinkapaljon Satu ”kaunistelee” ja ”valehtelee”??!!!Onko tolla äijällä jääny oma elämä elämättä vai onkohan elänyt sen piloille??!!!Pöpilään tuo kuuluu!!!Jättäis nyt jumalauta ton missin rauhaan!!!

Jutussa sanotaan, että Satu on nimitellyt julkisesti isoenoa SAIRAAKSI. Se on kunnianloukkaus. Tuo juttu ei minusta ollut, luin sen, aivan arkista asiaa.

Ja mitähän Sadun asiat yleensä tälle ukolle kuuluu. Siis ISOENO ? Aika kaukaista sukuakin vielä. Onko hänellä jotain asiaa yleensä mennä puhumaan sadusta yhtään mitään ? Kun Satu valittiin miss suomeksi, niin jos ei ollut hänelle mieluinen valinta, niin mitä helvettiä sitä itkemään. Eihän tossa oo mitään järkee.

Tyhmä se on joka riidan aloittaa ja fiksu joka sen lopettaa.
Kiusaaminen on väärin ja valehtelu, ei kuulosta kauhean
aikuismaiselta käyttäytymiseltä kummaltakaan osapuolelta.

Antaa Sadun tehdä työtään, mitä väliä minkälaista nuoruutta tyttö on elänyt, se on mennyttä. Kuka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään…..
Miksi Hymyn pitää julkaista moista juoruilua/ pahansuopeisuutta, tukisitte Satua mielummin työssään. Tsemppiä Satu ja muistakaa ihmiset kaikki se mitä luette ei ole totta, uskokaa se mitä näette!

Antaa Sadun tehdä työtään, mitä väliä minkälaista nuoruutta tyttö on elänyt, se mennyttä. Kuka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään…..
Mikis Hymyn pitää julkaista moista juoruilua/ pahansuopeisuutta, tukisitte Satua mielummin työssään. Tsemppiä Satu ja muistakaa ihmiset kaikki se mitä luette ei ole totta, uskokaa se mitä näette!

Minä ainankin uskon Satua enkä hänen enoaan!
Meidänkin suvussa on yksi jos toinenkin kaheli :/

Sadusta en voi mennä sanomaan onko hän aito vai esittääkö jotain sillä en häntä tunne. Ja vaikka esittäisikin niin so what? Jokaisella on oikeus antaa itsestään haluamansa julkisuuskuva ja varjella yksityisyyttään. Mielestäni on aivan yksi hailee mitä ”erikoisia kuvioita” suvussa näiden kirjoitteluiden mukaan on. Miksi tämä kyseinen mies haluaa tuoda yksityisasioita julki, ja miksi ihmeessä ketään edes ne kiinnostaisi? Olen sitä mieltä että mies todellakin on jollain tasolla sairas, sillä kukaan normaali ihminen ei ahdistelisi ja herjaisi toista ihmistä tällä tavalla, vieläpä julkisesti. Tuollainen häiriköinti pitäisi saada loppumaan, ja voin vaan kuvitella kuinka ahdistavaa se pidemmän päälle alkaa olla… Jos omalle kohdalle tälläistä sattuisi, olisin jo asiasta rikosilmoituksen tehnyt.

Sinä idioottieno, eiköhän jokaisessa suvulla ole pakolliset kahelit. En yhtään ymmärrä, miksi sinun pitäisi kertoilla jotain juoruja julkisesti? Mitä tekemistä sillä on Sadun missintyön kanssa, jonka hän on hoitanut moitteettomasti.

ja Hymy, häpeä kun annat nuoren tytön vainoajalle oikein foorumin!!

Itseasiassa Suomi parempaa missiä ei olisi edes voinut saada.
Satu on niin aito ihminen, kun vaan voi olla. Satu on erittäin kaunis
ja persoonallisen näköinen, ei mikään sellainen mikä joka päivä tulee vastaan. Satu ei esitä mitään muuta kuin mitä oikeasti on. Satu hoiti missin työnsä niin hyvin kuin pystyi, täysillä.
Satu on empaattinen ja ystävällinen ihminen, niinkuin sanoin, AITO!

voi voi ja voi voi. menkää, istukaa, ryypätkää viikko ja sopikaa riitanne.

Miksi hymy antaa tälle stalkerille forumin ahdistella uhriaan?

Ei ton perheen tempauksiin riitä edes kokonainen kirja!!!Niin on värikästä eloa=D!!

Ja ketä semmoset reposaarelaiset kiinnostaa. Antaisivat ihmisten olla rauhassa. Pyrkyrit ja muut idiootit aina kimpussa kun joku jotain koittaa yrittää.

Jos tämä kaveri on Reposaaren Joensuita niin en ihmettele yhtään tätä touhua. Sen verran erikoisia perheenjäseniä siellä on. Tempauksien luettelemisesta saisi yhden Hymyn verran lueteltavaa, ainakin jos kaikki huhutut jututkin painetaan.

Oma kommentti