Seiska: Esko Eerikäinen + blondi-Nora = Mitä kummaa suhteelle tapahtui?

Esko Eerikäinen antaa ymmärtää Seiskan-blogissaan ja lehden verkkosivujen haastattelussa, että suhde fitness-urheilija Nora Vuorioon on nyt eräänlaisessa välivaiheessa. Jotain kummaa on tapahtunut, sillä vielä kymmenisen päivää sitten Nora hehkutti rakkauttaan ja onneaan, joskin toivoi vähemmän julkisuutta suhteelle.

Virallinen, Eskon tarjoama selitys ”taantumaan” kuuluu Seiskassa näin:

-Huomasin myös tässä, etten ole kyllä vielä lähelläkään valmis uuteen parisuhteeseen. Se oli sekä surullista että helpottavaa tajuta, joten sinkkuna tässä edelleen ollaan ja mennään.

Esko kertoo suunnittelevansa myös sinkkuristeilyä. Hän toteaa vain tapailleensa Noraa, ja suhde saattaa sellaisena vielä jatkuakin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Nora Vuorio

Kommentit

Se on vaan sitä nuoruutta kun ei olla valmiita asettumaan aloilleen. Kyllä se sitten viimeistään kuusikymppisenä varmaan alkaa olemaan jo aika.

Esko, tapahtuiko risteilyllä jotain sun ja jonkun miehen välillä? Tappelua?

Kampanja Eskon saamiseksi oikeisiin töihin? Tässä Eskolle paljon mahdollisuuksia tienata elantonsa OMALLA työllä, eikä ruokkimalla paskalehdistöä: mol.fi

Miten rumahko ja vanhempi herra ei etsisi ikäistään seuraa, esim. 40v yh-äitejä on Tulisuudelman tiistaitansseissa paljon.

Oma kommentti