Seiska: Johanna Tukiainen järkyttyi, kohtasi oudon henkiolennon!

Johanna TukiainenKohubondi Johanna Tukiainen kertoo nähneensä järkyttävän näyn Angelin erämaassa Lapissa viime talvena. Nainen kirjoittaa oudosta henkimaailman olennosta Seiskan-blogissaan.

-Henkimaailman olento sanoi kovaan ääneen, ettei Arto rakasta minua, vaan haluaa hyötyä minusta ja käyttää nimeäni kaikilla tavoilla omaksi edukseen. Heräsin ihan umpihiessä, henki meinasi salpautua ja Arto nukkui vieressäni ihan kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunut, Johanna kirjoittaa.

Johanna ei kuitenkaan usko uneen, vaan kyseessä oli todellinen näky.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Seiskassa ihmettelit, kuinka kukaan voi haukkua tunkkuja läskixi. TE KUMPIKIN OLETTE TODELLA LÄSKEJÄ, PISTE. (ja kaikenlisäksi itseään täynnäolevia tyhmiä pyrkyreitä)

Deliriumin oireita,lehmätkin lentää.Eiköhän tuon paikka olis jossakin….

Ei pidä lopettaa sitä viinan juontia kuin seinään….:)

Mitä Tuksu tarkoittaa kun hän sanoi että ”we could have had it all” häiden jälkeen? Arto oli (ja on) työtön sähkömies, sen hän (Tuksu) tiesi varmasti. Tuksu haluaa että aviomies maksaa kaiken, asuminen, ruoat, Tuksun glamuuritavarat, matkat, autot, ym, ym. Jos näin, hän maksaa takaisin sängyssä.
Tämä on se suunnitelma mitä nyt on taas mennyt rikki, Artolla ei ollut varaa tähän, ei edes alussa. Ulosottojen uhalla hän joutuu tekemään ”töitä” (karaokelaulaminen, huonoa sellaista, ja strippaus ei ole kunnon työtä).
Tuksu, tämä sun glamuurilinja tulee olemaan sun tuhoa. Tämä voi loppua oikein huonosti jos et muuta elämääsi, Julle sukeltaa jo pohjamudassa.

Henkimaailman olento, HUH – mitähän vielä ? Viina tekee näköjään tehtävänsä. HehHeh, että Artsi ”hyötynyt susta ja sun tuksupuksu nimestäs” ? Ekköhän itte sen väkisin raahannu keikoille ja julkisuuteen ? Olet tuksupossu TODELLA SAIRAS, tarvitset ammattiapua ja kiireesti.

Johan Tuksu tuon kertoi viime kesänä blogissaan (16.6.2011). Muistiko siltä on mennyt kaiken muun maallisen lisäksi?

Viime viikolla sanoi facessa”Pamit ei auta,täytyy ottaa absinttia”Ei ole ihme jos näkyy demoneita.haukkuu Artoa sen sivuilla ja nyt on sen isäkin jo ryhtyny siellä hölisemään!Onko siinä suvussa yhtään normaalia ihmistä!

Ihan oikeesti nyt jätä ne diabamit mee katkolle ei pahalla mut nyt menet !

Outoa hourintaa, pirut käy jo kohta kimppuun seinänraoista

tulee mieleen the Simpsons leffa missä Homer kohtaa Boob ladyn…

Pitkän ryyppyputken jälkeen sitä voi helposti nähdä kaikenlaista…

Peli kovenee luuserijulkkisrintamalla. Tukiainen joutui ottamaan henkiolennot avukseen tälle kierrokselle. Alkaa olla haastavaa pysyä nuorempien ja vetreämpien tyhjäpäiden tahdissa. Mitähän seuraavaksi, sillä tämä kortti ei kovin kauan kannattele.

Oma kommentti