Seiska: Tukiainen raivostui silmittömästi toimittajalle – katso mitä tapahtui!

Julia TukiainenJulia Tukiainen joutuu Seiskan mukaan leivättömän pöydän ääreen. Häntä syytetään miehen pahoinpitelystä viime keväänä helsinkiläisessä baarissa.

Seiskan tavoittama Julia kertoo miehen aukoneen hänelle päätään tuntikausien ajan. Hän myöntää toimineensa väärin tilanteessa.

Yhtäkkiä Julia raivostuu toimittajalle ja päättää puhelun:

-Ja haista sinä v**tu, v**un h*mo!

Lähde: 7 päivää

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Julia Tukiainen

Kommentit

Julle, nyt Majamin portit suljetaan kun saat tuomion (viisumia ei heru). Et pääsis sinne kuitenkaan kun ei löydy maksajaa. Eikö teidän kaaliin mahdu että rahat täytyy tienata itse, nyt ei horisontissa näy miljonäärimiestä.
Hopi hopi työvoimatoimistoon!! Kannattaa kuitenkin ennen sitä raitistua, oikein avun kanssa.

Skitsojahan noi kumpikin tunkiainen on. Syyttää aina muita, kun elää jenkki-haavemaailmassaan. Eipä toi ihme, että kumpin on vanhoja piikoja. Jätti-tuksukin pakotti Artsin naimisiin, että saisi leikkiä kerrankin vaimoa.

On se kumma, että Ruotsissa korkeasti koulutetun akateemisen henkilön ja psykoanalyytikon jälkeläisistä voi tulla tuommoisia umpitunnelissa eläviä…

Seiska ei paljasta, mitä toimittaja sanoi Julialle. Julia alkoi noin vain haistatelemaan,,, en oikein usko!

Käytös lienee kyseisen perheen kyseisten siskosten tapa käyttäytyä ristiriitatilanteissa. En ihmettele yhtään. Periaatteessa hän katuu tekoaan, mutta seuraavassa lauseessa ryhtyy sälyttämään vastuuta tapahtuneesta toisille. Sekin kuuluu taudinkuvaan.

Nuo kaksi tuntuvat syyttävän maailmaa, tai ainakin Suomea siitä, etteivät lapsuudenhaaveet prinsessahäistä ja ikuisesta onnesta varakkaan miehen palkintovaimona toteutuneetkaan.

Haave kuitenkin elää, koska ei ole mitään muutakaan. Se pidetään väkisin elossa päihteiden voitelemalla itsepetoksella, ja kaikki jotka eivät ole yhteensopivia vaaleanpunaisen Miami-fantasian kanssa leimataan kateellisiksi näädiksi, homoiksi ja valehtelijoiksi.

Jotenkin tosi- ja haavemaailmojen väliset erot on sovitettava. Tukiaiset yrittävät hakata muuta maailmaa ymmärtämään heidän paremmuutensa.

Väkivalta ei kuitenkaan historiallisesti ole ollut toimiva keino todellisuutta vastaan. Katolinen kirkkokin myönsi lopulta ettei ole maailmankaikkeuden keskus, ja joskus Johannankin täytyy havaita sama asia.

Miten jo ton ikäiset akat voivat käyttää niin törkeää kieltä, noiden törkimysten kielenkäyttö on käsittämätöntä. Itse kiroilin teininä mutta en tosiaan enää, noin 35-vuotiaana. Ei tulisi mieleenkään käyttää tuollaisia kuvottavia kirosanoja mitä noi kaksi käyttää. Mikä niiden pääkopassa oikein on vialla???

kantsii varoa, ens kerralla julia käy paparatsin päälle veitsi tanassa, sekavasti örveltäen

Johannalla kanssa oikeudenkäynti 29 päivä.On siinä sentäs uskovii tyttösii:)

Lopettakaa näiden alkoholistien elämän seuraaminen. Kumpikaan ei tuolla menolla näe nelikymppisiään.

Miksi Tukiaisista käytetään aina vähintään 5 vuotta vanhoja kuvia juttujen yhteydessä!?

Eikö teitä näädät ite ärsytä jos toimittaja siat jatkuvasti soittelee ja kyselee jotain? Ja sitten kirjottaa paskaa sivu kaupalla! Paparazzit kyttää 24h puskissa ja mitään yksityisyyttä ei ole? Julia on sydämmellinen kaunis nuori nainen joka ansaitsee ihmisarvoisen kunnioittavan kohtelun ja rauhan.

eikös näiden naisten pitänyt päästä playboyn sivuille? taisivat päästä lähiöpubin ruusuiksi ja jonkun juopon tuleviksi vaimoiksi!! ottakaapas nuoret tytöt oppia ettei käy samoin!

Kumpikin noista sika-siskoksista on tosi väkivaltasia ja vielä erittäin törkeitä puheissaan. Eipä oo ainakaan kotikasvatus onnistunut, vaikka jatkuvasti mainostavatkin sitä ja uskontoaan.

on meillä kaunis piiri joka pyörii, siin pussijussit, seksisaanat, julkkujohannat ja juliat hyörii

Oma kommentti