Seiskan BB-bloggaaja on Sauli, mutta Hymyn puolestaan – arvaas kuka?

Niko Saarinen7 päivää -lehti on julkistanut oman BB-aiheisen bloggaajansa. Blogin pitämisen lehden verkkosivuilla aloittaa BB-voittaja Sauli Koskinen vuoden 2007 tuotantokaudelta.

Hymyssä blogattiin talon tapahtumista jo viime vuonna. Tuolloin asialla oli niinikään vuoden 2007 Big Brotherista tuttu Aki Abiodun. Tänä vuonna tulituksen aloittaa Nipsu-TV:stä jtuttu ja vuoden 2008 BB:ssä vaikuttanut Niko Saarinen.

Siinä missä Sauli tunnettiin jees-miehenä, Niko Saarinen on itsekin hätkähdyttävä ja ärsyttävä mediapersoona, jonka kirjoituksia siteerataan jatkuvasti viihdejulkaisuissa.

-Hymy on puheenaihemedia. Luonnollisesti meitä kiinnostaa räväkkä ja tunteita herättävä hahmo, jolla on jotain sanottavaa, toteaa Hymyn toimituspäällikkö J-T Tuomela.

Blogi tuolla:

https://hymy.fi/blogit/nikottelua-niko-saarisen-bb-blogi/

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, Sauli Koskinen, Aki Abiodun

Kommentit

Onnea 50-vuotias hymy! Nytkö ne tasokkaimmat superammattilaiset sitten ovat löytyneet niin toimitukseen kuin esiintyjiksi megabileisiin! Super! Mega!

No on tolla varmaan ”sanottavaa”, muttei sanottavaa.

Pahoin pelkään, että tämän puolijulkkiksen ja pahasti himmeentyneen ja mediassa kolhiutuneen tähden jutut ei enää kiinnosta ihmisiä.
Talossa on jo uudet asukkaat, taitaa tulla mielenkiintoinen kausi!

Miksi Niko on ihan oranssin värinen? Mutta aiheeseen, ei kyllä kiinnosta tuon tyttösen jutut yhtään.

Oma kommentti