Seiskan julkaisema poliisivideo järkyttää – tv-julkkikset potkivat miestä päähän!

Helsingin kihlakunnan poliisilaitoksen johtokeskuksessa seurataan valvontakameroista Helsingin keskustaa, ja nykypäivänä voidaan tehdä jopa melko tarkkoja zoomauksia. Lisäksi keskustan alueella on tuhansia muita valvontakameroita, joiden sijainnit poliisilla on uudessa tietokannassaan.

Nopea reaaliaikainen valvonta koitui myös vastikään tuomiolla olleiden julkisuudesta tuttujen pahoinpitelijöiden kohtaloksi. Oikeus tuomitsi Maria-ohjelmasta tutun Lauri Taatsin ja hänen ystävänsä, Dance-ohjelmassa nähdyn Ima Iduozeen rangaistuksiin käyttäen todistusaineistona muun muassa kameratallennetta.

Nyt Seiska-lehti on julkaissut järkyttävän poliisiarkistoista löytyvän videonauhan, josta käy ilmi tapahtumien kulku. Lauri ja Ima löivät ja potkivat heille entuudestaan tuntemattomia henkilöitä marraskuisena aamuyönä viime vuonna ja pakenivat sitten paikalta. Poliisikuulusteluissa kaksikko paljasti heitä haukutun rasistisesti.

Videolta näkyy, että vain minuutti sen jälkeen, kun pahoinpitelijät poistuivat paikalta, saapuu jo vartija juosten paikalle. Häntä seuraa poliisiauto.

Nyt oikeus on tuominnut molemmat miehet pahoinpitelystä ja törkeästä pahoinpitelystä vuoden ja yhden kuukauden vankeuteen. Rangaistus on ehdollinen. Lisäksi miehet joutuvat korvaamaan uhrilleen kivusta ja särystä 1 500 euroa, ja tämän oikeudenkäyntikulut.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ima Iduozee, Lauri Taats

Kommentit

”Uhrit” voi miettiä seuraavan kerran, että kannattaako alkaa aukomaan päätään vastaantulijoille.

ottamalla ehdollista taitaa välttyä sakoilta. Tuskin nekään mamutyrkyillä olisi korkeat olleet mutta oispahan ainakin tullut myös jotain muutakin rahallista kuin tuo puolitoistatonnia.

Ihan oikeasti kyllä mietityttää tuomareiden tilannetaju. Että joku ottais puolellatoistatonnilla tolleen turpaansa?
Toivottavasti oli uhri tajunnu ottaa vähintään kolme kunnolla kallista asianajajaa itelleen että oikeudenkäyntikuluista kertyy kunnolla maksettavaa.

Mitä nämä ehdolliset tuomiot yrittävät viestittää?
että on väärin piestä porukkaa kaupungilla, muttei siitä oikein rangaistakaan.
Siinä missä nyt puhutaan rattijuoppojen kuriin laittamisesta, voisi puheeksi ottaa myös väkivaltarikosten alhaiset tuomiot.
Jos nyrkin heiluttelusta napsahtaisi heti ehdotonta, vähentyisi tuollainen elvistely kaupungilla iltaisin.
Nykykäytäntö vissiin on ettei häkki heilahda ennenkuin käy todella pahasti.

Nämä on juuri niitä luusereita, että joukossa ollaan pää auki ja uhotaan mutta yksin ei uskalla sanoa mitään…silloin ollaan nöyrää ja kilttiä poikaa.

Samantien kävivät päälle ja sikamaisesti potkivat maassa makaavaa ja jotkut ovat sitä mieltä,että saivat ansion mukaan?Ja kunnon tuomiotahan tässä maassa ei jaeta,paitti hirven salakaadosta.

Tuo oli kyllä todella raukkamaista Taatsilta… Tässä ei kyllä mistään itsepuolustuksesta ollut kyse, ihan selvää on että ensimmäinen isku kuten kaikki muutkin tuli Laurilta. Nuo kaksi äijää selvästi kaatokännissä, ei minkäänlaista oikeaa vaaraa tuossa kunnossa kenestäkään…Ja muija kaveri Julia Toivola siinä katsoo vieressö kun oma poikakaveri hakkaa toista…Huh olisivat ansainneet kyllä ihan ehdotonta vankeutta.

Miten niin sai mitä hakivat. Jos soitta poskea, niin ei se oikeuta vetään turpaan, saatika potkimaan kuten noi pellet teki.

Tuossahan ”uhrit” sai just sitä mitä tilasivat 🙂 Harmi että noin kova rangaistus kundeille..

No ei oikeuta ketään hakkaamaan ellei itsepuolustusta ole kuseessä.

No videon perusteella turpaansa saaneet kyllä saivat sitä mitä olivat hakemassakin.

Tollaset Taatsin ja Iduozeen kaltaiset vähä-älyiset kusipäät voisi lähettää vaikkapa seuraavalla laivalla takaisin Afrikkaan ja Viroon.

@ Peruspeura

voisitko valottaa mitä turpaan saaja oli hakemassa?

Miksi poliisi ei ampunut noita hormooneja käyttäviä pahoihpitelijöitä? 2 takoo 1 ja sitten juostaa vielä karkuun, säälittävää, mutta tuottaista tuo tuntitavara valittevasti on. Olisiko tuo hakattu mennyt pummimaan tupakkaa?, ei oikein vaikuta razzisti hyökkäykseltä ja mitkään sanat eivät oikeutata tuollaiseen pahoinpitelyyn. ehdollista, kyllä näistä pitäisi tulla ehdotonta, kun kuvamateriaalista näkee tapahtumat.

Juupa juu, pitikö mennä aukomaan päätään. Opetusmateriaaliksi kaikille yön sankareille, että voi käydä näinkin..

Siinä taas esimerkki Suomen ”julkkisluusereista”. Säälittävää, helppohan se on kahdestaan käydä yhden kimppuun. Noloja pellejä.

No videon perusteella turpaansa saaneet kyllä saivat sitä mitä olivat hakemassakin.

Oma kommentti