Kuvituskuvan nainen ei liity tähän juttuun.

Seksiammattilaisen täsmävinkki: ”Kysy tästä vasta sen jälkeen, kun olet saanut”

Sanotaan, että kumppaninsa seksimieltymykset on hyvä tuntea. Niinpä niistä pitää kysyä. Mutta asia ei olekaan ihan yksinkertainen.

Seksistä bloggaava suomalainen ilotyttö on antanut miehille vinkit täydelliseen seksiin – näin nainen tyydytetään.

Kyllä, se on hyvä selvittää, mistä nainen tykkää: rajusta vai hellästä vai molemmista.Edestä vai takaa, ja niin edelleen. Mutta:

-Kysele panon jälkeen. Sitten seuraavaa kertaa varten se on tiedossa. (…) sitä ei saa kysyä eka kerran aluksi. Se latistaa fiiliksen. Hommasta tulee liian oppikirjamaista. Menet vain ja teet, mutta osoitat huomiosi homman jälkeen hyvässä kohtaa, ilotyttö ohjeistaa.

Mitäs muita kullanarvoisia ohjeita hän antaa. Esimerkiksi suuseksiin liittyvän tähdellisen aikasäännön.

LUE BLOGISTA LISÄÄ, TÄÄLTÄ!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: seksi, vinkit

Kommentit

Njoo,jos puhutaan yhen illan jutusta kyse on vaan oman tyydytyksen saamisesta ja koska olet iskenyt tytön haluat tietty miellyttää häntä,jos vaikka haluaisit tavata uudestaan.

Huoran kyseessä ollessa on kyseessä on asian nimi vain ja ainoasaan pussien tyhjentämistä ,ei todellakaan kiinnosta huoran tyydytys.minähän maksan palvelusta.enkä aio kom henkilön kanssa mitään enempää olkoon kummonen vaan.
En oikein käsitä enkä ymmärrä näitä ns. ’Ilotytön blogi kirjoituksia’
Siinä ei ole koskaan ollut mitään mieltä.
Sanon että on toimituksen palkkaama tai toimittajan ,jonkun vastaavan ,vetämä juttu ilman reaali maailmaa.
Siihen nyt voi keksiä ihan mitä vaan ja toisaalta ketä kiinostaa huoran mielipiteet…ei silti mitään epäkunnioitusta työtään tai ko. ammatin harjoittajaa ja ihmistä vastaan henkohtaisesti. Mutta lässynlässyn… ’näin teet sen ja sen…näin toimit….tälläistä tapahtui..’ pah!

Pakkonoli avata asiaa..muut miehet ajattelee samoin sika lailla.
Ei siis mitään ’pretty woman’ roskaa.

Minulle nainen on sanonut että ei kannata ajatella mitään ’miten tyydytän tai oikeastaan teen hyvää naiselle’,vaan annan himon viedä ja teen homman kuten tuntuu hyvältä eli näytän että haluan naista ja …nain.

Kts

Oma kommentti