Seksikkäät seitsenkymppiset julkkispirkot – katso mitkä sääret!

Pirkot Mannola ja ArstilaPirkot Arstila ja Mannola yhdistävät rankat menetykset ja hullun nuoruutensa muistot – sekä tietenkin sääret – elokuun Hymyssä.

Entinen Kympin Uutisten ankkuri ja missi-näyttelijä-laulaja-juontaja ovat jo seitsenkymppisiä naisia, mutta edelleen supervalloittavia ja seksikkäitä.

Jo Pirkkojen isät olivat sotakavereita keskenään. Naiset tutustuivat tosin vasta silloin, kun Arstila meni MTV3:lle töihin.

Lue hulvaton yhteishaastattelu Hymystä!

Pirkot vasemmalta: Mannola, Arstila

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pirkko Mannola, Pirkko Arstila

Kommentit

Kyllä on luoja komiasti kohdellut näitä nais-ikoneita ja löytyypi vielä nämä ladyt suomen maasta. Ylpeä saa olla.

Antakaa nyt hyvät ihmiset naisten olla. Miksi koko ajan pitää yrittää näyttää seksikkäältä. Menee touhu jo ihan sairaaksi, että 70-kymmistenkin naisten pitää olla seksikkäitä. Samaan aikaan suomalaiset äijät ovat yhä kaljumpia ja läskimpiä ja rupsahtaneimpia kuin koskaan ja niiltä ei vaadita mitään ulkonäkönsä suhteen, valittavat vaan kun eivät kelpaa suomalaiselle naiselle, katsoisivat peiliin. Tämä naisten seksikkyyshömpötys on mennyt jo liian pitkälle….lopettakaa naiset ja olkaa arvokkaita!

Täytyy sanoa, että vuodet ovat kohdelleet rouvia hyvin. Toivottavasti itsekin olisin 70-vuotiaana samanlaisessa kuosissa.

Oma kommentti