Seksivaroitus! Jösses miten timmi ja seksikäs on edelleen vuoden 2013 Miss Suomi – katso!

Miss Suomi viiden vuoden takaa, Lotta Näkyvä (missivuonnaan Hintsa) ei ainakaan ole päästänyt missikuntoaan rapistumaan.

Lähes kolmekymppinen kaunotar on niin timmissä kunnossa, että oksat pois ja huh-hah-hei.

Lotta on naimisissa kiekkokaukaloissa leipäänsä tienaavan Kristian Näkyvän kanssa. Hänen edesmennyt isänsä taas oli suomalainen traumatologiaan erikoistunut urheilulääkäri ja ortopedi, joka tunnetaan parhaiten 11 kauden urastaan Formula 1 -sarjan varikkolääkärinä.

#ARVONTA / Giveaway 😍 Anyone else feeling the heat? Tiny clothes but no tan? Itse rakastan aurinkoa mutta viihdyn hyvin myös varjossa, jo ihon suojaamisen takia. Tällainen kuvan luonnollinen rusketus ois tarjolla JetSetSun helppokäyttöisellä suihkutettavalla itseruskettavalla ja mulla on myös mahdollisuus arpoa yksi itseruskettava spray yhdelle onnekkaalle. Arvontaan osallistut seuraamalla @jetsetsun_finland -tiliä ja tägäämällä alle kaksi ystävääsi. Arvonta päättyy 18.7. Ja jos et halua odottaa noin kauaa niin mun bion linkistä pääset suoraan tuotesivulle ja koodilla LOTTA10 saat -10% kaikista tuotteista 🙂 olkaapa hyvä! #kilpailu #jetsetsun #jetsetsunfinland #btcosmeticsfinland #yhteistyö

Henkilön Lotta Näkyvä (@lottanakyva) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Lotta Hintsa, Lotta Näkyvä, Aki Hintsa

Kommentit

Oma kommentti