Selvänäkijä ennusti: Tämä julkkis muuttaa Suomesta!

Vappu PimiäHymyn selvänäkijä Sonja Maunonen on katsonut jälleen tulevaisuuteen eli sen, miten kotikutoisille julkkiksillemme käy armon vuonna 2011.

Hymyn tammikuun numerosta voit lukea ennustukset useille kymmenille julkuille. Esimerkiksi Jethro Rostedtille Sonja näkee julkisuudesta aiheutuvia perheongelmia, kirjailija Sofi Oksaselle kirjoitushalut kadottavaa surua – mutta Kimi Räikköstä kohtaa iloinen perhetapahtuma, hänestä tulee isä!

Uuden tv-ohjelman juuri startannut Vappu Pimiä puolestaan muuttaa pois Suomesta, rakkauden perään. Muutto ei ole kuitenkaan tyystin lopullinen.

Sonja Maunosen ennustukset ovat toteutuneet hätkähdyttävän tarkasti viime vuosina. Vuodelle 2010 hän ennusti Anna Puun yllätysvauvan, Tommy Tabermannin poismenon, Diili-Antti Seppisen sopimuskränät, BB-Antin ja Hennan avioeron ja paljon muuta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen, Vappu Pimiä, Tommy Tabermann, Kimi Räikkönen, Anna Puu, Sonja Maunonen, Sofi Oksanen, Antti Seppinen, Jethro Rostedt

Kommentit

ennustajan , noidan ja minkä muun entisen huuhaan ammatti on nyt eu:ssa virallisesti laillistettu. näin se sivistys leviää kuin eu itäisimmän euroopan persreikään.

Juu, ihan varmaan, mihin ihmeeseen tuo tyrkky muuttaisi? Näköjään meno on kuin suoraan jostain 80-luvun American Car Showsta, kamu kamun perään kutsutaan vastaanottamaan säälipalkintoja. Hieno taso on näissä ”esiintyjäpalkinnoissa”. Siis ei paskan vertaa voi enää Venlojakaan arvostaa. Miksi muuten tuo muija on nykyään joka ainoassa ohjelmassa nauramassa ainoana omille vitseilleen? Ohmetellä täytyy, koska Suomesta löytyy sata tuota takeltelijaa parempaa juontajaa.

Mitä hyötyä noista ennustuksista on kenellekään? Pimiän tosin toivon menevän pimiään Afrikkaan. Kun puhuu paljon ympäripyöreitä, joku lause voidaan tulkita oikeaan meneväksi ennusteeksi.

6.2.2009
Selvänäkijämme: Obama murhataan!

Sonja ennusti vasta valitulle Yhdysvaltain presidentille, Barack Obamalle. Ennustus sai Sonjan vakavaksi.

-Näen turvatoimet, jollaisia ei koskaan ole ollut…

Että näin….

Oma kommentti