Selviytyjät-suosikki Paul Elias järkyttyi: ”On meidän välinen asia sopia nämä jutut keskenään”

Shirly Karvisen viime viikonloppuna selvinnyt Selviytyjät-kilpailun voitto jakaa mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Joidenkin mielestä Shirly oli osallistunut Paul Eliaksen kiusaamiseen, eikä nainen olisi siksi ansainnut voittorahoja. Monet pitävätkin muusikkomiestä oikeana selviytyjänä. Nyt Paul Elias on itse ottanut kantaa somemyrskyyn.

– On tosi harmillista, että jotkut katsojat ovat kokeneet oikeudekseen käydä kommentoimassa asiattomuuksia eräiden muiden kisaajien kanaviin. Olen kuullut todella rajuista viesteistä, jotka ei todellakaan kestä päivänvaloa.

Hän myös ihmettelee kirjoittelun ristiriitaisuutta.

– Mikäli agendana on jotenkin toimia kiusaamista vastaan, niin tässä päin vastoin sorrutaan siihen itse.

Paul Elias korostaa olevansa väleissä kaikkien kilpailuun osallistuneiden kanssa. Sanojensa painoksi mies on julkaissut yhteiskuvan, jossa hän poseeraa Shirlyn kanssa.

– Se on meidän kisaajien välinen asia sopia nämä jutut keskenään, kuten me ollaankin paljon jo tehty, ja parhaillaan käydään sitä prosessia läpi…  Nyt on aika laittaa kaikki jäitä hattuun ja onnitella Shirlyä upeasta sijoituksesta tässä älyttömässä pelissä nimeltä Selviytyjät, hän on sen ansainnut, Paul Elias ohjeistaa fanejaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: 2021, kiusaaminen, Paul Elias, Selviytyjät, Shirly Karvinen, voittaja

Kommentit

Oma kommentti