Selviytyjissä nähtävä laulaja Johanna Pakonen: Painoni ja meikittömyyteni on oma asiani

Johanna Pakonen nähdään tuoreessa Selviytyjät-formaatissa, joka starttasi viikonloppuna. Laulaja pääsi viime kesänä osallistumaan kuvauksiin Haaparannan saaristoon, vaikka alun perin ne piti järjestää Filippiineillä. Korona aiheutti muutokset, kuinkas muutoin.

– Lähtisin milloin vain uudestaan. Kuvaukset olivat mahtava kokemus. Opin tunnistamaan sieniä ja laittamaan niistä ruokaa. Pääsin eroon ötökkäkammostani, se karisi ensimmäisenä. Ainoa asia, mikä jännitti etukäteen, oli hygieniapuoli, mutta sekin hoitui kylmässä meressä hyvin, Johanna iloitsee.

Nainen painottaa lähteneensä kuvauksiin omana itsenään, eikä iskelmätähti pyrkinyt esittämään muuta.

– Olen yleensäkin toimelias jokapaikan höylä ja äidillinen, joka pyrkii ottamaan kaikki huomioon.

Ulkonäköpaineita Johanna ei ota, vaikka palautetta Nelosella nähtävän ohjelman myötä saattaa tulla.

– Painanko 25 kiloa enemmän kuin kaksikymppisenä. Se on minun asiani, eikä kenenkään muun! Jos jotain häiritsee, kun olen ilman meikkiä, se on hänen ongelmansa, Johanna näpäyttää, ja aivan oikein näypäyttääkin. Lue juttu lehdestä. Siinä Johanna kertoo myös uudesta rakkaudestaan. Jutun on tehnyt Juhamatti Nieminen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Pakonen

Kommentit

Kivan tuntuinen ihminen… Ei rehentele ,eikä turhia kehuskele ,on vain oma itsensä..Tämmöisiä kun olisi enemmän ,niin olisipa kiva lueskella näitä juttuja..Johannalle menestystä ja upeaa uraa laulajana vielä pitkälti eteen päin..

Johanna sinä olet kaunisNainen aina ompa sulla meikkiä tahi ei, sinä olet Nainen.

Oma kommentti