Seppo Räty vaatii käsittämätöntä kuukausipalkkaa – lue kuinka paljon!

Seppo RätySuomen värikkäin keihäänheittäjä on tietenkin Tohmajärven oma poika, Seppo Räty. Keihäslegenda paljasti Hymy-lehdessä, että hän olisi tulevaisuudessa käytettävissä valmennustehtävissä.

Vaan kuinka ja millä ehdoin?

-Jos joku haluaa, niin kysyy. Mutta ei taida edes liiton toimitusjohtajan kuukausipalkka riittää. Kymppitonni olisi kiva, Seppo rämäyttää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Seppo Räty

Kommentit

Kyllä Sepossa ainesta saattaa olla, hänhän valmentaa Oonaa, jos en väärin muista 😀

Todellakin. Ei oo kummoinen summa, ku jätetään muutama saunasopimus tekemättä

Minustakin olisi pitkästä aikaa kiva nähdä kunnon äijäenergiaa tv:ssä, alkaa joka ohjelmassa olla homoja.

Yksi kunnon asenteella oleva ukko, vastaa kymmentä paskan lässyttäjää, nähtiinhän tuo jo talvisodassa.

Kyllä sepolle vois helposti tuon palkan maksaa, ku sanois sieltä liiton johdosta muutaman turhantyypin pois! Seppo tois just sitä kaivattua ASENNETTA sinne lajivalmennukseen!

Paljon se on rahaa, mutta mitä maksaa esim yritysvalmennus uppoavalla Sarasvuolla tms. Kyllä ammattilainen maksaa aina.

Valmennus on mennyt liikaa pillipiipari hommiksi. Tarvittaisiin asennetta ja sellaista asennetta, että kakkupöytiä kiertämällä keppi ei lennä.

Minusta Seppo olisi hyvä valmentaja. Näitä hyssyttelijöitä ja paskan lässyttäjiä meiltä kyllä löytyy, mutta kunnon persoonaa ei.

Seppo remmiin!

Seppo Räty vaatii sen mitä hänelle kuuluu. Varmasti on tehnyt työtä sen tietomäärän keräämiseksi. Palkkavaatimus tuskin on kohtuuton jos sillä saataisiin tuloksia ja säästettyä turhia paskakuluja mistä nyt maksetaan aivan hukkaan rahaa! Jos joku osaisi toimia ja vahtia, niin Seppo. Maksaa paljon, mutta takuulla vähemmän kuin nää seminaarilaukkaajat ja pullapalvereissa lojujat.

kyllä tuo on ihan kohtuu palkka….kunnon miehelle niinku Seppo.

Urpojen urpo ehkä, mutta uskaltaa sanoa asiat asioina eikä peittele ja hyssyttele niitä niinku paskahousut yleensä tekee nykysuomessa.

mies on urpojen urpo. ei moista junttia kestäisi kukaan,.

Oma kommentti