Marika Kiviharju

Suomalainen seurapiirikaunotar käräjillä: Itkin ja tärisin!

Painetussa Hymyssä erittäin rohkeissa alastonkuvissa esiintyvä seurapiirikaunotar Danita Westphal joutui viime syksynä oikeuteen vastaamaan syytteisiin. Oikeus on nyt antanut tuomionsa.

Danitan lisäksi samat syytteet koskivat myös hänen äitiään. Heitä syytettiin törkeästä kunnianloukkauksesta ja perättömästä ilmiannosta.

-Käräjäoikeus vapautti meidät kaikista syytteistä. Oikeus toteutui! Itkin ja tärisin, kun kuulin tuomion, Danita kertoili iloissaan Hymylle.

Kaiken takana on raju riita Danitan ja hänen ex-miehensä välillä. Kiistakapulana on ollut parin yhteinen, nyt jo kahdeksanvuotias tytär.

-Raastava kiista minun ja ex-mieheni välillä alkoi jo vuosia sitten, kun hain tyttäreni yksinhuoltajuutta. Olen ravannut käräjillä asian vuoksi kymmeniä kertoja. Tämä on ollut pelkästään kiusantekoa ex-mieheni taholta. Hän on yrittänyt lannistaa minut henkisesti, Danita väittää Hymylle.

Käräjäoikeus perusteli päätöstään muiden muassa niin, että sananvapaus ja lapsen etu menivät nyt yksittäisen ihmisen edelle.

Teksti:Kai Merilä
Avainsanat: Danita Westphal, Kai Merilä, oikeus, tuomio

Kommentit

Oma kommentti