Seura: Presidentin puoliso otti kantaa turkiseläinten oloihin!

Seura-lehdessä Turun kirjamessujen ohjelmapäällikön ominaisuudessa kolumnia pitävä presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio on ottanut näkyvästi kantaa eläinsuojelun puolesta.

Haukio pahoittelee sitä, että Suomen 280 000 lypsylehmästä kolmasosa asuu parsinavetoissa.

-Se hankaloittaa lehmän jopa aivan normaalia makuulle asettumista ja ylös nousemista. Porsimishäkillä puolestaan tarkoitetaan sitä, että odottava emakko pannaan synnyttämään jälkikasvunsa häkkiin, joka estää emakon kääntymisen, Haukio esittää huolensa Seura-lehdessä.

Hän kantaa huolta myös nupoutuksessa syntyvistä kolmannen asteen palovammoista ja pikkuporsaiden kastroinnista, joka voidaan tehdä ilman kivunlievitystä.

Haukio ottaa esiin myös sen, että eläintarhoissa ketulla tulee olla 600 neliötä tilaa, mutta turkistarhassa riittää alle neliön häkkitila.

Haukio haluaa ottaa kantaa asiaan, kun parhaillaan on menossa eläinsuojelulain uudistus. Kuva: Pasi Heiskanen, Wikimedia Commons

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jenni Haukio, Sauli Niinistö, eläinsuojelu, seura, turkiseläimet

Kommentit

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto

Sauli Niinistö ja naiivi lapsivaimonsa, minkä monet tulkitsevat vielä henkisesti jälkeen jääneeksi, elävät Ruususen untaan Mäntyniemessä. Fantasiaa Suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Kysymyksessä on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto. Koko Niinistö presidenttiys kun perustuu silkkaan huiputukseen. Niinistö väärentää kannatuslukunsa kaikkialla, luo mielikuvia että olisi IN vaikka on todellisuudessa täysin väärä henkilö presidentiksi, hän soittelee lehtien toimituksiin uhoaa ja maksaa lehtien toimittajat ja television kirjoittamaan ja julkaisemaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua korusatuilua.

Onneksi internetin aikana kansan syvät rivit käyttävät enemmän internettiä eivätkä ole enää Niinistön paperimainoksen uhreja. Jokainen jolla on terve järki ymmärtää olla äänestämättä enää Sauli Niinistöä!

Sauli Niinistölle ”rouva” Haukio ei ole muuta kuin suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta, ja henkilökohtainen escort- nainen juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin.”

”Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta ei ole kysymys.

Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa. Kaiken lisäksi Haukio on yhtä yksinkertainen kun Sauli Niinistö. Haukio on ilmoittanut ettei halua olla äiti, mutta siitä huolimatta niin kernaasti haluaisi että häntä kutsuttaisiin ”maan äidiksi”: lapsi rukka ei ymmärrä edes sitä että realistisen maan äidin niinkuin Tarja Halonen täytyy olla myös esimerkillinen äiti ja kunnostautunut kasvattaja omine lapsineen. valitettavasti Haukio ei täytä näitä vaatimuksia.

Lisää tälläisestä kiinnostavasta tästä http://www.facebook.com/todellisuus

Oma kommentti