Seurapiirikaunotar joutui muuttamaan Suomesta: Alastonkuvaani leviteltiin ympäriinsä

Mallina ja pr-emäntänä tunnettu Maria Smura, 27, oli 2010-luvun puolivälin aikoihin tuttu näky Helsingin seurapiireissä. Vuonna 2015 tanssijanakin mainetta niittänyt kaunotar nähtiin siskonsa Martta Smuran kanssa Kädettömät kokit -tv-ohjelmassa, kunnes hän pari vuotta sitten katosi julkisuudesta vähin äänin, pakkasi kimpsunsa ja suuntasi Kreikan lämpöön.

Nyt hän kertoo tarinansa Hymyn painetussa lehdessä Juhamatti Niemisen kirjoittamassa jutussa.

– En voinut jäädä Suomeen, koska häpesin niin paljon itseäni, Maria paljastaa Hymylle nyt.

Irtioton taustalla olevat karut syyt paljastuivat, kun Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin marraskuussa Mariaan kohdistunutta kunnianloukkausta ja identiteettivarkautta.

Kaikki sai alkunsa siitä kun Marian puhelin katosi ja hän kirjautui Facebookiin erään tuttavamiehensä puhelimella. Tili jäi ”auki” ja miehet päättivät alkaa ”vitsailla”. Tämän episodin seurauksena Marian alastonkuva lähti kiertoon.

– Sain seuraavalla viikolla tutuilta uteluita, että ollaan nähty sun kuva, onko rintasi aidot vai ei. Se oli nöyryyttävää. Kuvaa leviteltiin ympäriinsä pitkin Helsinkiä, ja se levisi kulovalkean tavoin. Edelleen tänä päivänäkin saan sosiaalisessa mediassa viestejä, joissa joku sanoo nähneensä minut alasti, entisen Miss Suomen Tarja Smuran veljentytär kertoo.

Lue juttu painetusta lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maria Smura, Tarja Smura

Kommentit

Taas yksi maailmankuulu seurapiirikaunotar jonka mittaamattomiin ansioihin kuuluu entisen kehnomaineisen missin sukulaisuus. Menkää töihin. Joko vaatteet päällä tai alasti.

Oma kommentti