Seurue tankkasi autoja ja poistui maksamatta – nainen suoranainen ammattinäpistelijä

Huoltoaseman työntekijä ilmoitti tiistai-iltana hätäkeskukseen, että heidän huoltoasemallaan Iitalassa kävi polttoainevarkaita.

Ilmoituksen mukaan seurue oli tankannut kahteen henkilöautoon noin 70 litraa polttoainetta. Sitten seurue oli poistunut paikalta maksamatta menovesiään.

Poliisipartio lähti selvittämään asiaa ja havaitsi ilmoituksessa mainitut henkilöautot moottoritiellä Janakkalassa.

Partio pysäytti autot läheisen huoltoaseman pihaan. Toisen henkilöauton kuljettaja, parikymppinen mies, kertoi partiolle väärät henkilötiedot.

Partio sai selvitettyä miehen oikean henkilöllisyyden. Samalla selvisi, ettei miehellä ole ajo-oikeutta lainkaan. Hän oli tankannut käyttämäänsä autoon hieman yli 100 euron arvosta polttoainetta. Lisäksi hänen käyttämänsä auton rekisteritunnusta oli menty sormeilemaan.

Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, väärän henkilötiedon antamiseen ja väärennykseen.

Toista autoa kuljetti seurueeseen kuulunut kolmekymppinen nainen. Hän oli tankannut autoonsa 60 euron arvosta polttoainetta, ja myös hänen käyttämänsä auton rekisteritunnusta oli muutettu.

Naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja väärennykseen. Tämä seurueeseen kuuluva nainen on todellinen vanha tekijä, sillä hän on näpistänyt ja jäänyt kiinni muikeat 18 kertaa vuoden aikana.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: poliisi

Kommentit

Oma kommentti