Siis HUH ja WAU!! Maria, 42v, on uusi Miss Isoäiti – katso ja hämmästy!

42-vuotias äidinkielenope Maria Yli-Kojola on uusi Hymyn Miss Isoäiti! Maria kruunattiin voittajaksi eilen Viking Linen Ruotsin-risteilyllä.

Maria harrastaa liikuntaa kaikissa muodossaan, mutta rakkaimpia lajeja hänelle ovat muotivillitys zumba ja perinteinen jalkapallo. Uudella isoäidillämme on yksi lapsi ja yksi lapsenlapsi.

Lisää muista sijoittuneista, reportaasi laivalta sekä tietysti Miss Isoäidin haastattelu seuraavassa Hymy-lehdessä.

Marian kuvat täällä ja täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, Maria Yli-Kojola

Kommentit

Pöhköä: TÄYSIN samaa mieltä.

t.livenä nähnyt, en ihmettele että hän voitti.

kun meille annetaan kisailijoista vain pari vaihtelevan tasoista ja tyylistä, eikä aina edes näköistään kuvaa.
Ja tosiaankin, pelkkien kuvien ja parin perustiedon varassa kisa ainoastaan netissä vertailevalle vain parhaan kuvan kisa.
PS: Marian nähnyt, enkä voittoa ihmettele.

Täällä voittajan hehkutus, en osta enää Hymyä, monesta oikea ei voittanut

Oikea voitti ja oikeat kakkonen ja kolmonenkin, onnittelut!

Varmasti yleisöäänestyksessä joku muu, harvoin voittajia äänestetään, jollekkin muulle olisi mukava tämän äänestyksen voitto. =)

mUUTEN, VOISIN VIELÄ TILATA hYMYN. JOS yLEISÖÄÄNIEN VOITTAJA JOKU MUU…

No sitten ymmärsin väärin, sillä selvä, minun virheeni. Eihän sekään nyt maailmaa kaada. 🙂

Mistä minä tiedän mitä voittaja ei sanonut ja mitä sanoi??? Kerroin vain mitä täällä lukee. Kannattaisikohan sulkea vaikka internet vaikka päiväksi ja hoitaa vaikka lapsia / lasta, jos on.

Kylä minustakin vietissäsi kehotat nimenomaan voittajan nyt näyttämään asian jota hän ei edes sanonut… Muutenkin voisit opetella vähän asiallisemman keskustelutyylin. 🙂

Kuka täällä on voittajaa syyttänyt mistään? Lue likka (varmaan oot) uudestaan ja opettele äidinkieli, tai lukemisen ymmärtäminen jos et osaa lukea.

Miksi voittaja olisi vastuussa juontajan inhimillisestä erehdyksestä?

Muistan että mainittiin voittajan pistävän politiikkojen selät seinää vasten. Voittaja itse kertokoon keiden, ja nähdään sitten ketkä, ja mitä nämä politiikot vastaavat kun tentit alkavat.

Ei vaikuttanut kuitenkaan lopputulokseen, mikä oli hyvä!

Mielestäni tuollaiset erehdykset voisi julkisestikin paremmilla sivuilla pyytää anteeksi, jos kerran niin on käynyt, sillä yleisöä oli paljon, ja moni ihmetteli sitä jälkeenpäin ihan ääneen. Itsekin jo huusin väärän voittajan nimen sanoista innoissani.

Niin muuten oli, anteeksi erehdykseni. Jokatapauksessa inhimillistä kyllä.

se oli juontaja joka sekoitti kahden finalistin puheet keskenään. Inhimillistä ja ymmärrettävää.

Lopullinen päätöshän tehtiin siinä lavan vieressä jossa aikaa oli alle 5min tehdä ”voittajapuhe” joten ei ole kummallista jos tuomarit muistivat äkkiseltään jonkin lauseen väärin. Ikäväähän se on jos hämää ja ei sitten sanotakaan ko lauseen sanoja nimeä toivottavasti seuraavalla kerralla ei tule ko mokaa puheessa.

Tuomarithan haastattelivat kunnolla kilpailijoita henk koht, olisiko vitonen siellä sanonut? tai sitten tuomaristo muista vain väärin tämän lauseen, ei kai se vakavaa ole, mutta hassua.

Yhden ehdokkaan joka ei ollut voittajien joukossa, tuomarihaastattelussa sanomat sanat sanottiin voittajan suulla mukamas sanotuksi! Ja tämän tietää aika moni laivalla olijoista ketkä saivat jutella ehdokkaan/ ehdokkaiden kanssa. Sekä ne ihmiset joille kyseinen ehdokas kertoi mitä sanoo jos hänet valitaan jo ennen kuin kisat alkoivat lehdessä. Ihme sekoilua voittajaksi kuulutuksessa.

Risteilyllä oli oikein mahtavaa, kilpailijoilla oli hyvä meininki ja yhteishenki, tuomaristokin ilmeisen tsemppaavaa! Yleisö, jopa ruotsalaiset, olivat mukana meiningissä. Tuomaristo valitsi suosikkinsa monen seikan, ei vain liikunnallisuuden yms. perusteella. Oli aivan todella mahtavaa, täytyy ehkä ensi vuonnakin lähteä samaan aikaan kyseisen kisan kanssa laivalle! Kiitos oikein superisti!!

Ihanat kilpailijat kaikki ja onnea kärkikolmikkoon! (omalle äipälle myös:D)

Mielestäni nämäkin kisat ovat menneet kauneus-, ja urheilukisoiksi,ei siihen mitä isoäiti tekee muutakin ja miten käyttäytyy. Ja Kaitsu taitaa olla taas ”neiti Kaitsu” .

Yleensä en missikisoista piittaa, mutta nyt satuin linkkiä painamaan. Täytyy sanoa, että todella hyvän näköinen nainen. Toki en ole nähnyt muita kilpailijoita.

Oikea miss isoäiti on tuomariston valitsema, haastattelujen perusteella ja muutenkin muullakin kuin yhdellä kuvalla valittu. Ei kaveripiirin äänestyslipukkeilla äänestetty.

Yleisössä juttelin monen kanssa ja oli melko yksimielistä että tuli oikeat kolme valittua.

Noooooh, vielä on LUKIJOIDEN valitsema OIKEA miss isoäiti ratkaisematta.

Ei sijoittunut, ei ollut rasittava ollenkaan, oikein mukava rouva!

sijoittuko terttu mujunen?
oliko miten ”rasittava”?
miten risteilyllä muuten meni?

Paras voitti, livenä kyllä paljon upeampi kuin tuossa kuvassa joka ei ole niin edustava! Onnea koko voittajakolmikolle ja muille ihanille finalisteille myös! 🙂

Oma kommentti