Siis mitä helv… Henna Kalinaisesta tuli tummatukka!

Jo on aikoihin eletty, kun uskottavuutta ruvetaan ostamaan jo kampaamoista.

No heh heh, vitsi, vitsi. Totta kuitenkin on, että beebee-blondi Henna Kalinainen on käväissyt muuttumisleikissä. Näky onkin sitten Hennan blondi-imagoon tottuneille vähintäänkin järkytys.

Henna on nyt tummakutri! Päälle on jätetty hivenen vaaleita läikkiä ikään kuin shokeeraamaan muutoksen rajuutta! Tukka myös on tupeerattu niin että sulavalinjainen blondiletti on muisto vain.

Uusia kuvia on julkaissut Seiska:

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a99558/henna+kalinaisen+uusi+povijordan+look+katso+kuvat/?p=2

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, BB-Henna

Kommentit

Tänään jännää… Hymyn miljoonakanne kalinaista vastaan! Megajuttu kaikkien iltapäivälehtien lööpeissä huomenna? Ei saanut hymy leukaa, mutta seiska sai tukan, mitäs seuraavaksi ois kaupan – pakkohan sitä jotain on myydä (hitto, kun ei taida olla vielä suonikohjuja! Nielurisat? Umpisuoli? Liikavarvas? Peräpukama?

Pitäisikö näiden murkkupoikien nyt runkvailla pikkuisen enemmän, ettei hermo ois näin kireellä. Hymyn toimittajien ulosanti on aivan törkeän loistavan hienoa sanallista ilotulitusta. Jatkakaa! Ei vastaväitteitä.

Eikös muutama tunti sitten ihmetelty sitä että Kaliraivo muuttaa lookkia eikä halua, että kukaan kopio häntä? Tosin aiemmassa kappaleessa Talikaino ilmoitti haluavansa näyttää siltä joltain UK:n Jordanilta. Scheisse!

Siis kuka helv… amatööri nyt tämänkin jutun kirjoitti. No heh heh, vitsi, vitsi.

Oma kommentti