Siis mitä ihmettä?! Anne-Mari Berg otti liian painavat silikonit!

Anne-Mari BergKohukaunotar Anne-Mari Berg leikkautti hiljattain jo kolmannen kerran rintavarustustaan. Nyt rintaliivien koko on 75F. Syy viimeisimpään operaatioon oli se, että edelliset silikonit olivat kapseloituneet ja aiheuttivat rankkoja kipuja.

Nyt Anne-Mari on kuitenkin joutunut ojasta allikkoon. Hän kertoo ottaneensa liian painavat rinnat, jotka aiheuttavat hänelle selkä- ja niskakipuja.

Mitä AMB aikoo tehdä?

Lue Anne-Marin tilitys aiheesta elokuun Hymy-lehdestä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne-Mari Berg

Kommentit

kaunishan hän on, sekä kuvissa että luonnossa.. Mutta jotenkin surullista että ei annemarista kirjoiteta muuta kuin tissi juttuja.. Onko se nyt sitten niin ihanaa julkisuutta ja antaako se minkäänlaista uskottavuutta oikeassa elämässä.. Pyrkyri jolla ei ole muuta tarjottavaa kun isot silikonit..

Onhan AMB kirjoittanut paljon asiaa blogiinsa ja nostanut esim. huumeiden käytön typeryyden esille. Nyt muutama tissijuttu niin heti vingutaan.

Ei hemmetti! Eikö tämä neiti osaa mistään muusta asiasta vääntää kuin rinnoistaan! Hanki hyvä ihminen jotain sisältöä elämään ja pyri julkisuuten tärkeiden asioiden puolesta puhujana.

Ketä oikeesti kiinnostaa jonku kana-aivon tissitoilailut.

Upea nainen kuitenkin vaikka väitettäis mitä. Parempi pieni perse kuin perussuomalainen järjettömän kokoisella lantiolla varustettu läski lattaperse joita näkee nykyään paljon vaikkapa mis suomi kisoissa,.

muistaakseni sama ongelma aitolihallakin, ei persettä ollenkaan.

Ei luoja mikä idiootti tuo AMB ja luonnossa muuten täysin takapuoleton nainen, ei tiukan hameen takaosaan tullut minkäänlaista kumpua vaan oli täysin suora. Hienosti kuvissa tämä takapuoli ollaan saatu jokseenkin pystymmäksi. Olisi laittanut sitä silikoonia mielummin takapuoleensa eikä rintoihinsa. Täysin tyhjäaivo, joka voisi poistua julkisuudesta ellei löydä sitten muuta ilmoitettavaa kuin rintojensa leikkaus.

Kuvat!? Missä?

Kuvat tänne heti! AMB on upeimman näköinen glamour-kissa mitä Suomesta löytyy ja kaiken lisäksi vielä fiksukin!

”Miten olisi, jos AMB seuraavaksi leikkauttaisi aivot, voisi nimittäin olla tarpeellinen leikkaus.”

Voisipa muuten olla nätimpi ihan luomuna, omilla alkuperäisillä. Silikonit on taakse jäänyttä juttua….

Ei silikonien koko ole 75F vaan pelkkä F. 75 liittyy rinnan alla olevaan ympärykseen.

Oma kommentti