Siis mitä ihmettä: Tukiainen kiinnostui miljoonamies Peter Fryckmanista?

Johanna TukiainenPeter FryckmanComo-järvellä lomaileva Johanna Tukiainen lähetteli Hymyn toimitukseen kuulumisia – tekstiviestilläpä tietenkin.

-Juttelin tässä hetki sitten Peter Fryckmanin kanssa, Tuksu tekstaili. Vitsillä neitokainen heitti, että siinä voisi olla mies hänen makuunsa juutalaismiljonääri Udin jälkeen. Udin kanssa Tukiainen seurusteli Miamissa 2000-luvun puolivälissä.

Tukiaisen viestistä ei käynyt ilmi, onko Frykke myös Comolla vai mistä on kysymys.

Fryckman tunnetaan miljoonabisneksistään ja värikkäästä menneisyydestään. Vuonna 2001 Fryckman tuomittiin neljäksi vuodeksi vankeuteen talousrikoksista, ja vuonna 2005 kahdeksi ja puoleksi vuodeksi kirjanpitorikoksesta ja velallisen epärehellisyydestä. Tuomioiden taustalla ovat 1990-luvun niin sanotut Kouri-kaupat.

Frykke avautuu elämästään elokuun Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Peter Fryckman

Kommentit

Peter seurustellut Minin omistajan kanssa vuosikaudet, edelleen Mini PF.n talon pihalla tuon tuostakin.

Peterin talon edustalla Morris Mini ja kyytiin Peter ajaja Nainen . Onko uusi Naisystävä ???

Peter F auto nähty aivan muualla kuin Tuksun osoitteessa…heh..heh….miksi skeidaa jauhetaan. PF fiksu kundi ja nyt yritetään nolata blondi jutuilla. Ei ole PF linjan mukaista.

😉 Ainahan kiinnostunut voi olla, mutta..mutta kyllä Peppellä tyylitaju tallella. Ainahan Tukiainen voi unelmoida……Peppe nähty aivan normaalin naisen kanssa ……

Nyt on paksua höpö-höpö juttua. Ei Peter kyllä Tukiaisen seuraan!!On turha juttu ei pidä paikkaansa ???

ONHAN UKOLLA FYFFEE PIILOSSA. SEHÄN ON SELVÄ. NARUTTAA VIELÄ VEROJOHTAJAAKIN. UKOLLA RAHAA NIIN ETTEI PASKALLE TAIVU. KEHTAA VIELÄ NAAMAA NÄYTTÄÄ ESIM. HYMYSSÄ. HYVÄ KUUKAUSI LIKSA TULI LINNAVUOSISTA. NIINHÄN NÄÄ KAIKKI TEKEE. JA SHIT VAAN UUTTA PISNESTÄ OMIIN TAI KAVERIN NIMIIN. JA TAAS OTETAAN OSINKOJA JA PÄÄOMATULOJA. JA NAURESKELEVAT SUOMI-PÄÄTTÄJILLE! t.KÖYHÄT KYYKKYYN

Frykmanilla on pimeetä rahaa ku roskaa.se lusi pari vuotta helposti ku tiesi että rahat on piilossa.ei pimeetä rahaa kukaan etsi.ja hakee ny työttömyysrahaa joka on vaan ”teatteria” että ei kukaan tajuaisi että hänellä on miljoonia pimeetä massia..näin se menee.

Tuksuhan on kiinnostunut kahdesta asiasta: lompakosta ja siitä, mitä on lasissa…

Missä on Tony Halme jonka kainalossa Tuksu on SEISKAN sivuilla hengaillut?

Ei ole Jossu selvillä Peterin nykyisestä taloudellisesta tilanteesta. Sehän on PA ja elää työkkärin rahoilla! Ei siis potentiaalista sponsoriainesta 😀

Oma kommentti