Siis mitäh? BB-Antti ja Henna juontamaan Big Brotheria syksyllä?

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenBB-pariskunta Antti ja Henna Kurhinen aikovat ehdottaa itseään syksyllä starttaavan kuudennen Big Brotherin juontajiksi. Idean pari sai tavattuaan elokuvateatterissa BB Extra -juontajuuden jättäneen Jani Toivolan. Myös Vappu Pimiä on kertonut luopuvansa BB:stä.

-Leffan loputtua näimme Jani Toivolan. Hän heitti meille, että tehän voisitte miettiä BB-juontajiksi siirtymistä. Naurettiin sille makoisasti, mutta hän oli tosissaan, ja niin mekin ruvettiin Hennan kanssa miettimään asiaa. Pitääpä oikeasti laittaa asia korvan taakse, ja pistää meidän rakkaille BB-tuottajillemme sanomaa asiasta, Antti kirjoittaa blogissaan.

-Kyllääää, kaikki mahdoton on mahdollista! Antti päättää.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Antti Kurhinen, Vappu Pimiä, Henna Kurhinen, Jani Toivola

Kommentit

haha voi teitä onnettomia kun ensi kauden juontajat ovat jo päätetty aikoja sitten. Voi-voi !
nim. tietoja on.

”Tämä voisi todella olla mielenkiintoinen projekti. Hennan artikulointi on niin selkeätä että saisimmeko ensimmäisen kotimaisen tekstitetyn viihdeohjelman? ”

heh, sama juttu tuli ensimmäisenä mieleen kun luki ton jutun. Loppus kyllä BB:n kattominen siihen, eiköhän se riitä että talo on täynnä tyhjäpäitä, toivottavasti studion puolella olis joku fiksu!

antti tekee parhaat muuvinsa, kuristaa ja hakkaa hennaa kunnes vappu fudasee nokkaan, vai että toivola ”pyysi”, korkeintaan pahimman luokan vitsinä

joo ja antti alkaa tanssimaan galinkaa ja tekee sitä lantioliikettä ja pakarashowta. 😀

Ei kai Kallinainen ala sitten vaan strippaamaan siinä, jos se luulee, että se on joku porno”tähden” etsintä show.

enpä usko, että tuottajat ovat niin idiootteja, että haluavat katsojalukujen romahtavan juontajien takia. ette tule koskaan pääsemään juontajiksi vaikka viihdyittekin talossa sen minimiajan

”Tämä voisi todella olla mielenkiintoinen projekti. Hennan artikulointi on niin selkeätä että saisimmeko ensimmäisen kotimaisen tekstitetyn viihdeohjelman? ”

Vähän hajosin tolle 😀 Joo eihän tuo parivaljakko mitään ammattijuontajia ole, tuskin ovat juomakisoja kummempia juontaneet, mutta ei sillä että noiden kahden sekoilu ei voisi olla hauskaa… No voisi mennä koko ohjelma pelkäksi sketsiksi.

Jani Toivola on muuten tosi symppistyyppi <3

Sitä odotellessa… Kosketelkaa toisianne! Esim. nyrkillä leu… no vaikka otsaan

Tämä voisi todella olla mielenkiintoinen projekti. Hennan artikulointi on niin selkeätä että saisimmeko ensimmäisen kotimaisen tekstitetyn viihdeohjelman? Sanavalmiuskin on omintakeista aiemmista ööö…tota…niinku-haastatteluista tulkiten. Ihan joo heti. Laittakaapa hakemusta ja tehkää mahdottomasta mahdollinen.

Hienoa, tota olemme kaikki toivoneetkin, onnea uuteen Projektiin.

no sitten sitä ei tulis seurattua senkään vertaa kun nyt, ei ihmisestä tule ammattilais juontajaa sen jälkeen kun on käynyt bb:ssä perseilemässä hetken..

Oma kommentti