Siis tääh? Nousiko Teuvo Lomanilla liru päähän – väitti näitä julkkuja itseään tuntemattomammiksi!

Wilma SchlizewskiTeuvo Loman on itseoppinut sisustussuunnittelija ja meikkaaja, joka on viime aikoina esiintynyt sisustusaiheisissa ohjelmissa. Laulu-uraakin kokeillut mies on nyt päästänyt suustaan erikoisen sammakon.

Mies kertoo Seiskan uutisessa häntä pyydetyn julkkis-Diiliin. Hän ei kuitenkaan lähtenyt, koska ”vaikka hän itse on b-luokan julkkis, ohjelmassa esiintyvät ovat c-luokan julkkiksia”. Mies ei sanojensa mukaan edes tunne kaikkia osanottajia. Helena Lindgrenin ja Sedu Koskisen Teuvo kuitenkin ”armahtaa”.

Joko Teuvon yleissivistyksessä on paha aukko tai sitten hänellä on vain virahtanut virtsa vinttikoppaan. Mukana Diilissä on kuitenkin erittäin tunnettuja ja ansioituneitakin henkilöitä.

Heistä yksi on palkittu muotoilija Stefan Lindfors. Kovinkaan monelle ei tarvitse esitellä räppäri Uniikkia tai ex-missi-juontaja Susanna Lainetta. Wilma Schlizewski taas oli julkkis jo silloin, kun Teuvo kierteli itse lehtien takahuoneissa meikkaamassa julkkiksia. Maria Drockila ei ole päivänpolttavassa viikkolehtijulkisuudessa, mutta hän on kirjoittanut itsensä suomalaiseen viihdehistoriaan Spede Pasasen rinnalla.

Teuvo, pääsikö pieni sammakko?

Kuvassa tatuoija-toimittaja-juontaja Wilma Schlizewski, Teuvo Lomanin kuvaa ei löydy Hymyn arkistosta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Laine, Teuvo Loman, Helena Lindgren, Sedu Koskinen, Spede Pasanen, Uniikki, Wilma Schlizewski, Stefan Lindfors, Maria Drockila

Kommentit

Saisin satavarmasti slaagin jos heräisin aamulla tuon Wilma-kummajaisen vierestä!

Toihan on ihan normaalia, jos on omaksunut Tuksuaanisen maailmankuvan. Teuvo unohti mainita, että ne muut osallistujat olisivat vain olleet kateellisia hänelle.

Oma kommentti