Sikke Sumari muistelee: Andy käski ”ämmän” pysyä lestissään, Timo T.A. pisti vaimonsa kokkaamaan

Sikke Sumari täytti vastikään 70 vuotta, ja säteilee energiaa. Nainen kertoo elämästään ja kuulumisistaan painetussa lehdessä Juhamatti Niemisen jutussa.

Sikke puhuu myös vuonna 2018 kokemastaan sydänkohtauksesta.

– Kohtaus oli ja se meni. Ei se elämänarvojani uusiksi laittanut, vaikka täydellisenä yllätyksenä se tuli. Olen elänyt koko ajan kuitenkin terveellisesti, enkä ole pilannut geenejäni väärällä ruokavaliolla. Jos jotain olen muuttanut, ehkä olen alkanut syömään vähemmän juustoa sen jälkeen, Sikke laukoo lehdessä.

Sydäninfarkti iski kesken 93-vuotiaan äidin hautajaisten.

– Kyse oli eräänlaisesta särkyneen sydämen syndroomasta. Sekin on kummallista, sillä äiti oli jo 90-vuotias ja sairas. Jonkinlaisen reaktion sisälläni äidin kuolema kuitenkin aiheutti, minkä seurauksena jouduin hautajaisista suoraan sairaalaan.

Tv-töitä Sikke on jatkanut entiseen malliin. Kokkisotaa hän on luotsannut iät ajat, viime vuonna hän oli mukana myös Master Chef -ohjelmassa, jossa hän ei ole kuitenkaan jatkamassa.

– Nautin ihmisten viihdyttämisestä ja tv-ohjelmien työympäristöstä. Ohjelmilla on aina alku ja loppu. Uusi ohjelma on aina uusi haaste, mikä pitää virkeänä.

Kokkisodassa on nähty vuosien saatossa vieraita niin viihdemaailmasta, tv:stä kuin politiikasta. Monille on jäänyt mieleen rokkari Andy McCoyn vierailu puolisonsa Angelan kanssa.

– Andyhan totesi kesken ruoanlaiton minulle, että pysy ämmä lestissäsi. Kyllähän se on jäänyt mieleen, mutta on paljon muitakin, kuten vaikkapa Timo T.A. Mikkonen, joka laittoi vaimonsa kokkaamaan ja seisoi itse taka-alalla, Sikke muistelee.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Andy McCoy, Timo T.A. Mikkonen, sydänkohtaus, Sikke Sumari, sydäninfarkti

Kommentit

Oma kommentti