Sikke Sumarin Suomen-tulot 49 euroa – yhteistyötä salaperäisen virolaismiljonäärin kanssa!

Sikke SumariHymy-lehden selvityksen mukaan MasterChef -ohjelmastakin tuttu Sikke Sumari tienasi viime verotuksessa vain 49 euroa. Aika vähän!

Niinpä matkasimme pikkulahden taa Viroon selvittämään Siken sikäläisiä bisneksiä. Sikke pyörittää Tallinnassa tilausravintolaa nimeltä Köök. Hänellä on myös Namaste-niminen yritys Muhunmaalla, Viron maaseudulla.

Mitä selvisi, kun tutkimme yritysten tilinpäätökset, sen voit lukea maaliskuun Hymy-lehdestä.

Köök-ravintolan toinen omistaja on X-pression-niminen firma, jonka takaa taas löytyy salaperäinen virolaismiljonääri Indrek Kasela.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Indrek Kasela, MasterChef, Sikke Sumari

Kommentit

paskaa ja kallista oli tonys delin makaroonit. sikke itse naamaltaan kuin muodoton loppuunpotkittu jalka- eiku potkipallo ja kintut kuin spagettia. kukaan vastuullinen kokki ei kokkaa sormukset sormissa, ne ovat bakteeripesiä.ällö ämmä

Tuota… Mitenkähän se edes onnistuisi, että jos pyörittää firmaa Virossa, niin maksaisikin veronsa Suomeen?

Tämähän on suoraan kokoomuksen (EK:n) ”isänmaallisesta” oppikirjasta.

Eikö tämä tee jotain tv- ohjelmaaki? Tekeekö se senki talkoilla vai laskutus viroon?

Verovaapaat osingot on kivoja. Ne ei näy verolehdissä. Näillä ne rikkaat elää. 9 rosenttia voi nostaa verovapaana tietyin edellytyksin.

Hetkinen, siis miten hyväksi käyttää Suomen hyvinvointijärjestelmää? Jos maksaa veronsa toisen valtioon, niin samalla luopuu Suomen KELA kortista, ja etuuksista. Taas tietämättömät kateelliset huutelee. Jokainen ja yrittää missä huvittaa, ja jokainen voi tehdä perässä, mitä sitä itkemään! Ai joo, ollaankin kateellisten Suomessa!

juu 300 tuhatta kattoo tota ohjelmaa juu ko salkkareit esim miljoona

Näin se menee. Röyhkeimmät pärjää parhaiten.

moni ravintola omistaja kusettaa, kokit tekee pitkää päivää ja lisiä ei näy…. on ne pellejä

Jäikö Sikke Sokeripalapää lapsena ruuvipuristimeen? Pää on leveämpi kuin hartiansa. Vastenmielinen näky. Uusi formaatti todellakin tuo pää. Vientituote

”Sikke” menkööt Tallinnan TV:hen kertomaan lanttulaatikko-ohjeita. Lanttukuution oikean muodon näkee peilistään.

Sikellä on asunto myös Suomessa ja luultavasti nauttii tämän hyvinvointiyhteiskunnan palveluista toisinaan, vaikka ei veroja tänne maksakaan.
Lahden toiselle puolelle on mukavampi maksaa veroja, kun ei tarvitse maksaa niin paljon. Mutta siinä kehitysmaassa ei sitten myöskään saa samoja yhteinkunnallisia etuja kuin täällä. Silloin on hyvä hypätä laivaan ja tulla Helsinkiin piipittämään. Ja kukahan maksaa Siken tulevan eläkkeen?

Sikke asuu Virossa, ja maksaa veronsa Viroon. Mitä kummallista siinä on? Jokainen voi halutessaan tehdä saman, eli mitä sitä taas kateelliset itkee!

Kai jokainen saa ansaita elantonsa siellä missä tykkää? Onko kansalaisuus joku rajoite, että saat ansaita rahaa vain tietyssä maassa? Verot maksetaan sinne missä ne ansaitaan – reilua.

Ihan pientä kusetuksen makua… Näin ne rikkaat rikastuu ku verottajan mukaan ei olevinaan tehdä töitä… tai ainakaan palkkatöitä. Silti on rahaa nii ettei paskalle taivu. Olisko nyt oikeesti aika valtiovallan herätä tähän päivänselvään veronkirtoon.

Oma kommentti