Silmun muusikkoveljesten riita oikeuteen – nyt puhuu Simo Silmu

Yölintu-orkesterin entiset kantavat voimat, Simo ja Matti Silmu ovat veljeksiä, joilla ei nykyisin taida olla kovinkaan hyvät välit.

Veljet ovat syyskuussa riitelemässä käräjäoikeudessa raha-asioista. Nyt Simo Silmu on avautunut Facebookissa asiasta.

-Perimmäisin syy mun ja Matin teiden eroamiselle oli se, että Matti ilmoitti ykskantaan, että ei suostu maksamaan yhteisiä lainojamme yhdessä pois. Tästä syystä joudun nyt oikeusteitse vaatimaan Matilta omaa osuuttaan sitä mukaa kun itse maksan, Simo somettaa.

-Tässä kohtaa voi jokainen ottaa jonkun kanssa yhdessä kokeeksi lainaa, ja miettiä millainen tilanne olisi, jos toinen ei maksaisikaan. Siten vielä, että rinnakkain hymyilette ja soitatte tanssivalle yleisölle… Mun ja Matin yhteistyö olisi jatkunut, jos yhteisten lainojen maksaminen yhdessä olisi luonnistunut.

Matti Silmu puolestaan vaatii oikeudessa kymmenien tuhansien eurojen tulonmenetyksiä veljeltään.

Simo Silmua harmittaa, että hänen luullaan juopottelevan vieläkin.

-Kirjoittamattakin lienee selvää että olen ryypännyt, mutta se ei, että sitä en oo harrastanut likemmäs kahteen vuoteen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Matti Silmu, Simo Silmu, Yölintu

Kommentit

Maailmassa ei ole niin pahaa,etteikö siitä puhumalla selviä. Te olette veljeksiä ,Teissä virtaa samaa verta ,joten nyt on riidat loppu. Tulee päivä ,kun jompikumpi lähtee ensin sinne manan majoille ja turha on toisen silloin haudalla itkeä ,että olis pitänyt..??.. Nyt on sen sovinnon aika ja on tosi lapsellista tulla vuoron perään tänne mediaan kertomaan tuntojaan,ne ei auta asiaa..

Oma kommentti