Simo Salminen – viimeinen haastattelu!

Simo SalminenKaikki muistavat Simo Salmisen, Speden luottonäyttelijöihin kuuluneen ”Sörssessonin”.

Lue maaliskuun Hymystä Salmisen, 76, viimeinen haastattelu. Koskettavassa jutussa Simo kertoo, kuinka päivän kohokohta on kauppareissu. Hän toivoo myös, että saisi velkansa maksettua.

-Laulut on nyt laulettu. Ääni on mennyttä. Onneksi vielä pari vuotta sitten laulu kulki. Lauloin levyllisen nimeltä Melkein viimeistä huutoa. Huonoksi onneksi tuottajalta loppui rahat ja hanke kaatui, Simo suree.

Nyt simon tuttava, manageri Tuija Järvinen koettaa saada levyn ulos.

Tuotoilla Simo yrittää päästä veloistaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Simo Salminen, Spede

Kommentit

ent valtiovarminist erkki liikanen lakaisi veskun veromatkyt maton alle auta myos Simoa

Simo on aivan mahtava näyttelijä. Spede, vesku, ere, simo ja virtasen jukka olivat miehiä, jotka loivat ison osan suomen elokuva historiaa

Joo,asiallisia kommentteja,lukuunottamatta porukkaa,jotka eivät Simosta ja Hänen esityksistään pidä,pitäävät varmaan vaan itsestään,no,suolesta joka tapauksesta koko lauma.En ole ainakaan vielä nähnyt/kuullut mistään tilinumerosta,jos on, saiskohan sen jostakin,ja sen platan.Ja Simolle kaikkea hyvää.

Olen nuorempaa sukupolvea. Ja nostan hattua Simolle ja näille komedia rikkaille vuosille.
Joku sanoi, että Simo ei jäänyt elokuvissa tai tv sarjoissa mieleen.
Paskaa!!!
Mielestäni juuri uunoissa ja muissa speden valitsemat näyttelijät tekivät kokonaisuuden, jota ei unohda vielä tänä päivänäkään=).
Ja Simo Salminen on juuri näitä näyttelijöitä.

Hyviä eläkepäiviä simolle…=)

Terveisiä Simolle täältä ruotsin puolelta. Pitäisi velkojillakin olla edes vähän sydäntä ja pyyhkiä hänen velkansa pois. Kun tulen kesällä sinne kotimaahan ja jos avustustili on avattu niin laitan sinne heti muutaman euron (vaikka en itsekkään rahoissa kylve)
Mutta mielestäni Simo on ansainnut velkavapaan ja onnellisen vanhuudenpäivät. Tsemppiä

Levyä vaan ennakkomyyntiin, samoin lippuja konserttiin. Minä ainakin ostan levyn ja useita lippuja. SIMOLLE parempaa huomista toivoen.

Kiitos Pertti!

Haluan koko sydämestäni, että asiat onnistuisivat. Siksi mm. hankin ne levyn kustannusoikeudetkin. Toivon, että MTV 3 lähtisi konsertilla mukaan ja samalla vaikka kansalaiskeräyksen turvin tähän (puhelinsoittokeräys). Minä yksin olen vain”pieni maan matonen”, mutta toivon ja uskon, että sydäntä löytyisi meiltä kaikilta Simon auttamiseen. Hän on antanut meille niin paljon ja onneksi se kaikki ”elää” edelleen. Toivotan kaikkea kaunista Teille kaikille, jotka näin kauniisti tuette näitä hankkeita. Nöyrä kiitokseni.

Simo on onnelliset, velattomat ja turvalliset eläkevuodet ansainnut.

Tuija Järvinen, tsemppiä Sinulle, että onnistuisit suunnitelmissasi: Saisit Simon levyn julkaistua ja hyväntekeväisyyskonsertin järjestettyä Simon velkojen kuittaamiseksi. On hienoa, että joillakin ihmisillä on vielä sydän paikallaan tässä kylmässä maailmassa.

Kiitos Simo Sinulle, olen monet hersyvät naurut nauranut sekä tv:n että elokuvien parissa, puhumattakaan aikoinaan uimastadionilla nauttimistani pellehypyistäsi!

Suojelkoon Jumala Simoa ja antakoon Suomen verottaja velat Simolle anteeksi.Olkoot tulevat elinvuodet vielä eloisia ,ja poissa turhistahuolista.Olin Simon kanssa Espanjassa aikoinaan ,kun Uuno Espanjassa leffaa filmattiin.Kaikkea hyvää Simolle,on se senverran hauska mies.

Minä pidän kaikista rooleista missä Simo on esiintynyt. Simo itse ei niistä ole nauttinut yhtä paljon, mutta, yhtä kaikki Simo vain naurattaa yhä edelleen. Hän on jotenkin niin sympaattinen ja lystikäs kuin mikä.
Tämä on kyllä jonkin sortin kansallinen häpeä, että hän on joutunut tälläiseen ahdinkoon.
Hän ei ehkä ole talousnero, mutta taiteilija ja koomikko viimeisen päälle hän kyllä on.
Jos ilmestyvää levyä myytäisiin ennakkoon kuten Mannerheim-elokuvan lippuja, niin minä ainakin ostaisin:
Kaikkea hyvää Simolle!

Monitaitoinen, hauska koomikko. Ansaitsisi todellakin huolettomat eläkevuodet.
Mutta miksi otsikoidaan ”Viimeinen haastattelu”, ikään kuin jo pois menneestä olisi puhe?

Simo oli todella karismaattinen näyttelijä! Olen sitä mieltä, että olemme kaikki saaneet Simolta paljon josta olemme kiitollisia! Simo on ehdottomasti BEST! Toivonkin, että valtiovalta ryhtyisi jonkin laisiin toimiin Simon auttamiseksi! Olemme sen velkaa Hänelle!!!! Toivotan Sinulle jaksamista ja tsemppiä Simo!!!! Rooli suorituksesi olivat RAUTAISIA ja HAUSKOJA!!!!

Kannatan myös avustustilin perustamista! Simo on ollut merkittävä tekijä uuno-ilmiön luomisessa ja se on kova juttu se!! Simo on mielestäni ansainnut velattomat eläkepäivät!!!

velat anteeksi yhteiskunnan puolelta on jo sen ikäinen ,saisi elää loppuelämän rauhassa perkele.

Nyt Simolle avustustili pystyyn.On sitä huonompaankin kohteeseen rahoja syysätty!Hymy tilinumeroa näkyviin ja sassiin!

meidän on autettava simoa.simolle kunnon asunto.tosi hyvä mies. jaksamista.

KYLLÄ TÄMÄ MAAILMA ON KOVA-MUTTA JAKSETTAVA ON.VOIMIA SINULLE SIMO.ET OLE YKSIN.

Simohan oli aina vähän avuton tyyppi tv:ssä ja elokuvissa. Ei ole jäänyt mieleen mitään roolien vaihtelua. Sympaattinen mies kuitenkin, päinvastoin kuin Spede.

kyllä pitäis kaikkien muistaa niin pajon olemme saaneet Simolta.Oisko jo aika antaa takaisin.

no vesku oli tietysti parasta uunoissa mutta osas simokin näytellä

Uuno Turhapuro Eli vesa-matti Loiri oli parasta Uunossa.
Simo ei osannut edes näyttellä,mutta Hyvää jatkoa Ja terveyttä Simolle toivoen.
Maarit&

Simo on aikoinaan tienannut hyvin/TOSI hyvin.Mutta ei ole osannut sijoittaa mitenkään/tullut hyv,käytetyksi.Lujaa on mennyt/viety…

samaa mieltä kuin edellinen. simo on ja oli uuno-kuvien ykkösnäyttelijä. syvä kumarrus simolle.

Simolle voimia.Simo teki useat suomalaiset iloiseksi aikoinaan.Muista lämmöllä Spede showt sekä Uunot.Antakaamme Simolle ansaittu arvostettu vanhuus.

Oma kommentti