Simo Silmu on ollut naimisissa ja raittiina viisi vuotta: ”Virtaa riittää!”

Raikas tuuli puhaltelee mereltä, kun iskelmätähti Simo Silmu, 43, sivelee rakkaansa Päivi Silmun, 44, tuiverruksessa lentoon lähteviä hiuksia parempaan kuosiin uuden ruotsinlaivan, Viking Gloryn ulkokannella. Tilanne saa rakastavaiset hymyilemään.

– On Simo tehnyt kampaajan hommiakin. Värjäillyt kotona hiuksiini vaaleita raitoja, kun korona-aikana ei päässyt parturiin. Hienot tulivat, Päivi myhäilee.

Laivaristeily tuo parille lämpimiä muistoja. He juhlistivat avioitumistaan keväällä 2017 Itämeren aalloilla Baltic Princessillä, jota ennen vihkivalat oli vaihdettu kotikaupungin, Porin maistraatissa. Häistä tulee nyt toukokuussa kuluneeksi viisi vuotta, joten Simo ja Päivi viettävät puuhääpäivää.

– Ei ole mitään erityisiä suunnitelmia. Reissataan keikkojen merkeissä niin paljon muutenkin, että kotona oleminenkin riittää. Käydään saunassa, lämmitetään palju ja tehdään ruokaa, pari viitoittaa

Pahimpina vuosina viina vei Simoa. Se johti keikkojen peruuntumisiin.

– Toiset oppivat helpommalla, mutta minulla se meni kantapään kautta. Kyllähän niitä keikkoja meni penkin alle, ei sitä sovi kiistää.

Nyt mies on ollut raittiina viitisen vuotta.

– En kaipaa niitä aikoja yhtään. Ne kortit on katsottu ja se peli on pelattu. Virtaa riittää paljon enemmän. Elämä on helpompaa kaikin puolin niin itselle kuin läheisille, eikä minua haittaa, jos toinen vieressä ottaa. Simo sanoo Hymyn painetun lehden haastattelussa.

Lisääntynyt energia näkyy kotioloissakin, jossa Simo voi vetäytyä tuntikausien ajaksi autotalliin näpräilemään joko ajoneuvojen tai pienempien vempeleiden kanssa.

Lue parin haastattelu lehdestä. Jutussa Simo kertoo myös Matti-veljensä kuoleman herättämistä tunnoista.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Päivi Silmu, Simo Silmu, Yölintu

Kommentit

Onnea Simolle saavutuksesta. Tie ei taatusti ole ollut helppo, mutta sinnikkyys palkitaan. Olen ollut Simo Silmu- fani siitä lähtien, kun pojat tekivät ensi esiintymisensä vuosia sitten Maikkarin aamu lähetyksessä. Kaikkea hyvää jatkossakin pariskunnalle!

Oma kommentti