Sini Ariell teki rohkean muodonmuutoksen – katso kuva

Pin up -malli Sini Ariell on tunnettu näyttävistä punaisista kutreistaan. Viime viikonloppuna juuri toisen lapsensa saanut kaunotar päätti kuitenkin luopua tavaramerkistään. Itse asiassa hän luopui koko tukasta, sillä Sini ajeli päänsä kaljuksi.

– Halusin ajaa tukkani, jotta kohtaisin yhden suurimmista painajaisistani, että herään ilman tukkaa, Sini perustelee päätöstään.

Hän toteaa, ettei hiuksista luopuminen tuntunut pelosta huolimatta juuri miltään.

– Itse asiassa mikään ei muuttunut siinä, miten itseni näen. En koe itseäni rumemmaksi tai kauniimmaksi,  koen itseni huvittuneeksi. Että tässäkö tämä pelkoni oli… Olen rauhallisen tyytyväinen, ehkä jopa helpottunut.

Sini kertoo nyt kokevansa, että hiusten vuoksi stressaaminen on ollut aivan turhaa. Kuontaloon kun on uponnut vuosien varrella aikamoinen määrä rahaa, aikaa ja energiaa. Sini haluaa myös tempauksensa avulla näyttää tyttärilleen tervettä esimerkkiä.

– Älä jää ihmisten mieleen siitä miltä näytät, vaan siitä miten kohtelit heitä. Naisella on oikeus näyttää juuri siltä, miltä itse haluaa, eikä tarvitse seurata kauneustrendejä ollakseen jotain. Ole vain sä just sellaisena ja sen näköisenä kuin sun on hyvä, Sini muotoilee.

Kuva kaunottaren uudesta tyylistä alla. Lisäksi nähtävillä on Sinin julkaisema video hiustenajelutuokiosta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: pin up, Sini Ariell, tyyli

Kommentit

Oma kommentti