Sofia on yksi kohutun Katiska-dokumentin haastatelluista, kuva Nelonen

Sofia Belórf on tyytymätön oikeuden päätökseen, mutta: ”Otan tämän oppiläksynä”

Sofia Belórf tuomittiin niin sanotussa Katiska-vyyhdissä vankeuteen.

Helsingin käräjäoikeus langetti naiselle huumausainerikoksesta ja rahanpesusta 80 päivää ehdollista. Hän joutuu maksamaan valtiolle rikoshyötynä 8 000 euroa, ja lisäksi hänen tulee korvata valtiolle asianajokuluja yli 10 000 euroa. Tuomiosta voi valittaa.

Nyt Sofia on kommentoinut asiaa Metropoli.netin vlogissaan. Hän on Marbellassa. Sieltä käsin hän kuuli myös tuomion.

-Sama missä sen päivän viettää, paska päivä. Ympyrä kuitenkin sulkeutuu kun on tällä ja tulee tämä päivä. Olen pitänyt omaa retriittiä poissa somesta, Sofia kertoo Metropolin vlogissaan.

Hän on tyytymätön oikeuden päätökseen.

-Epäoikeudenmukainen, nainen kommentoi.

Hän kuvailee tämänhetkisiä fiiliksiään:

-Olen päässyt eteenpäin. Mutta kun tätä on kaikki (media) täynnä, exääni Nikoa ja niin edelleen, valitettavasti se vetää ne samat fiilikset pintaan. Alkoi pelottaa, että en kai joudu uudelleen käymään pitkää hommaa läpi, minkä jo selätin.

-Ihminen oppii kyllä kaikesta, jos on oppiakseen. Rakkaus on sokea. Se vaan on. Kliseinen sanonta, mutta olen kokenut, että se pitää paikkansa. Virheistä on vaan opittava. Että miten vältän tämmöiset. Pitää yrittää löytää se hopeareunus. Tässä oli tarkoituksena minulle oppia ettei vastaavaa enää tapahtuisi. Fiksumpana eteenpäin. Otan tämän oppiläksynä, nainen päättää.

Katso vlogia

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: huumetuomio, Katiska, Sofia Belórf, tuomio

Kommentit

Oma kommentti