Sofia on yksi kohutun Katiska-dokumentin haastatelluista, kuva Nelonen

Sofia Belórf ulkomailla – aiotko olla 14 päivän karanteenissa tultuasi, kysyvät suomalaiset

Sofia Belorf ja Stefan Therman ovat julkaisseet lukuisia videoklippejä lomamatkaltaan Instagramin tarinaosuudessa.

Pariskunta on ystävineen huvipursilomalla, ja kuvia on jaettu niin jettiajeluista, kylpypaljuista, ihanista kala-aterioista kuin taustalla siintelevistä yövalaistuista satamista.

Tiettävästi suomalaiset silmäätekevät lomailevat Hooligan 2 -nimisellä huvijahdilla. Sen viikkovuokra miehistöineen on 100 000 euroa.

Pariskunta ja heidän ystävänsä ovat päivittäneet someen olevansa esimerkiksi San Remossa, joka kuuluu Italialle, eikä näin ole koronakaranteenin piirissä. Siinä nurkan takana on kuitenkin Ranskan Cannes, ja olisi suorastaan erikoista, jos huvijahdilla ei ajeltaisi tai piipahdeltaisi myös siellä, suomalaiset seuraajat mietiskelevät somessa.

Ranska taas on niiden maiden joukossa, joista palaaville on luvassa kahden viikon koronakaranteeni.

Hooligan 2 -jahdin reitin navigaatioineen voi tarkistaa Marinetraffic-nettisivuilta, ja sieltä näkyy, että jahti olisi myös Cannesin vesillä.

-Olethan karanteenissa palattuasi, Sofia? suomalaiset kysyvätkin nyt Sofialta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: karanteeni, Sofia Belórf, Stefan Therman

Kommentit

Nuo lensi Nizzaan suoraan ja sieltä Cannesin satamasta paattiin. Eivät ole pieraisseetkaan Italian maaperällä. Eli tosiaan jäättekö karanteeniin vai suoraan taas kuppilaan Hankoon altistamaan muita? Tämä kaksikko menee oikeasti nyt alimpaan roskaan käytöksineen. Valehtelevat systemaattisesti paikkatietojaan omaehtoisen karanteenin takia. ?

Oma kommentti