Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhteessa kaikki on ok – intiimi video julkaistiin!

Seiska kertoi Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin välien viilentyneen Monacon-lomalla, ja että Stefu olisi jo antanut Sofialle kenkääkin.

Nyt puheet voidaan unohtaa. Pari on onnellisesti yhdessä.

Sofia julkaisi tänään useita videoita päivästään, joka alkoi upealla aamiaisella, lenkillä, treenillä ja kauneushoidoilla. Myöhemmin käytiin syömässä ja mentiin viettämään iltaa.

Parista nähdään myös ensimmäinen intiimi video (joka on Sofian Instagramin stories-osuudessa ja poistunee jonkin ajan kuluttua). Videolla pari pussailee ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Sofia on tosin aloitteellisempi osapuoli ja on kirjoittanut videon yhteyteen ”väkisinpussaaja”.

Samaan aikaan toisaalla: Niko Ranta-aho on ollut molempien siskojensa ja Katrie Dalerin kanssa veneilemässä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Katrie Daler, Niko Ranta-aho, Sofia Belórf, Stefan Therman

Kommentit

Olen aikaisemminkin todennut ,että miksi ihmeessä nämä toisen luokan julkut haluaa olla kaikki saman näköisiä??? Kaikilla on turbo huulet ,siis pumpattu pulleiksi täytteillä. Kaikilla pidennetty muoviletti ,teko ripset , tekokynnet ja tietysti silikonitissit…. Joka kuvassa seisotaan kummasti kiemurassa ,lonkkaluut solmussa ja tietysti ne turbohuulet tötteröllä…. Miksi näin,eikö kukaan halua olla yksilö,ihan oma itsensä???

Oma kommentti