Soitti Popedan ja Juicenkin kanssa – pitkän linjan suomalaismuusikko on poissa!

Suomalainen muusikko ja trumpettimestarina tunnettu Jarmo ”Nalle” Lehtonen on kuollut. Asian vahvistaa Hymylle hänen yhtyeensä jäsen Antti Toivola.

-Ei tätä saata todeksi uskoa. Ei ole vielä tarkemmin selvillä mihin, mutta ilmeisesti kyse on sairauskohtauksesta. Meillä oli eilen keikka Äänekoskella, mutta Nalle oli jäänyt kotiin tällä kertaa ja häntä tuurasi hänen veljensä Heikki. Illan aikana hän oli tietojeni mukaan lähtenyt kävelylle, kaatunut ja hänet oli sitten viety kotiin. Sen enempää en tässä vaiheessa osaa sanoa, Toivola kertoo Hymylle.

Lehtonen oli kuollessaan 62-vuotias. Hän esiintyi pitkään Tulinen Trumpetti -yhtyeensä kanssa. Hänet nähtiin keikoilla myös Rainer Frimanin kanssa.

Tamperelainen Nalle Lehtonen julkaisi kolme omaa albumia, mutta esiintyi yli 400 levytyksessä eri artistien kanssa. Hän soitti 80-luvulla muun muassa Popedan ja Juice Leskisen albumeilla.

Keikkoja suositulle trumpetistille bändeineen oli myyty jo tulevaksikin vuodeksi pilvin pimein. Keikkakalenterissa on 40 varmaa esiintymistä, mutta Toivolan mukaan sovittuja on kaiketi 100.

-Mitä ilmeisemmin hänen veljensä Heikki tulee nyt ruoriin, tarkemmin en tästä osaa vielä sanoa, Toivola toteaa Hymylle.

Kuva: YouTube (Nalle Lehtonen vas. Antti Toivola edessä)

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Toivola., Kaija Pohjola, kuolema, Nalle Lehtonen, Rainer Friman, Tulinen trumpetti

Kommentit

Oma kommentti