Sometähti Veronica Verho: Olen kohdannut vähättelyä iän takia

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa hurmannut Veronica Verho, 23, hyppää tanssiparketilta Posse-ohjelmaan, jossa mediapersoona tekee uuden aluevaltauksen tv-juontajana. Nainen vastasi Hymyn revolverityyppisiin kysymyksiin painetussa lehdessä Juhamatti Niemisen haastattelussa. Jutun kaikki kysymykset voi lukaista lehdestä.

Olit mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa syksyllä. Millainen kokemus oli?

– Aivan ihana. Sain paljon uusia ystäviä ja opin uusia taitoja aina esiintymisestä lähtien. Olen aiemmin pelännyt esiintymistä. Nyt pystyn jopa nauttimaan siitä.

Tammikuun lopulla hyppäät mukaan Possen jengiin. Millaisin odotuksin?

– Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma toimi minulle hyvänä lämmittelynä Possea varten. Olen innoissani. Siellä on loistava porukka, jonka kanssa on kiva päästä tekemään töitä.

Mikä on hulluinta, mitä olet elämässäsi tehnyt?

– Reissaaminen yksin. Se on avartanut maailmaa paljon.

Miten päädyit aikanaan media-alalle?

– Haaveilin radiojuontajan töistä jo 12-vuotiaana. Silloin kuuntelin NJR:n aamua, jota juonsivat kanavan aamupojat Anssi Honkanen ja Renne Korppila. Siitä se jäi kytemään. Haaveestani tuli totta, kun aloitin kanavalla juontajana vuonna 2017.

Ellet olisi päätynyt media-alalle, mitä työtä kenties tekisit?

– Olisin kokki. Se oli toinen haaveammattini. Molemmat vanhemmat ovat käyneet ravintola-alan koulun, joten he ovat olleet valinnastani helpottuneita.

Millainen oli lapsuutesi?

– Opettavainen ja kannustava. Minulla oli paljon ihmisiä, jotka olivat tukenani ja puskivat minua eteenpäin.

Mikä on paras ­saamasi neuvo?

– Äidiltä saama neuvo, ­että mene vaikka läpi kiven. Niin minä olen tehnyt. Ihan sama, mitä olen halunnut, olen mennyt läpi vaikka kiven.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tanssii tähtien kanssa, Veronica Verho, Posse

Kommentit

Oma kommentti