Sosiaalipomo Voutilainen ja uusi ökyilyskandaali: Viinaa ja kekkereitä veronmaksajien piikkiin!

Paavo VoutilainenHelsingin sosiaalitoimen johtaja Paavo Voutilainen on se hiljattain uutisiin päätynyt herra, jonka työhuoneeseen tilattiin hieno pöytä ja muuta kalustoa yli 70 000 eurolla. Nyt Voutilainen näyttää, että hänellä on kallis maku myös vieraidensa kestinnän suhteen. Tämänkin pröystäilyn maksajiksi joutuivat veronmaksajat.

Hymyllä on hallussaan kopiot laskuista, joiden mukaan kaupungin sosiaalitoimen luottokortilla on mällätty nelinumeroisilla summilla, ostettu viinaa ja syöty hiillostettua lohta!

Mitä ihmettä sosiaalipomo on kestinnyt veronmaksajien piikkiin – vieläpä näinä kovina aikoina? Pitäisikö hänen jo tehdä toisen kohunsa jälkimainingeissa ”omat johtopäätöksensä?”

Lue heinäkuun Hymystä, ällisty ja ihmettele!

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Helsinki, sosiaalitoimi, sosiaalijohtaja, sosiaalipomo, Paavo Voutilainen

Kommentit

Narsisti on kusessa – ei sosiaalipomo! Ei sosiaalipomoa tämä jupakka uhkaa,mutta narsisti joutuu selittelemään tekemisiään, mikä narsistille on raivostuttavaa. Selitykset itsessään ovat säälittäviä: otan vastuun,mutta en ota, minua on johdettu harhaan, minulle ei ole kerrottu, alaiseni ovat vastuussa,olen ollut vakavasti sairas, työkaveri on kuollut….nyyh,nyyh! Traagisia tapahtumia osa, mutta ”sitä elämä on”!
Paula Kokkonen puolestaan käyttäytyy kuin rakastunut nainen; ei kuule, ei näe eikä ymmärrä kuulemaansa eikä näkemäänsä ja nielee kaiken. Rakkaus on sokea!

jep virasta pois ja kortistoon ja miel niin että 12 vkoa ainakin ois rahatta ja miettis mitä söisi.. jne

Pitäähän sitä hienot kalusteet olla että aika kuluu työhuoneessa kun ei siellä mitään töitä ainakaan tehdä!!! Vai tehdäänkö kaupungintalolla ja virastoissa töitä? Mitä siellä muutaman kerran olen asioinut niin mukavan kahvittelu ja jutustelutuokion olen aika keskeyttänyt. Teknisen puolen kavereille pitäisi ostaa oikein isokahvaiset kymppitonnin lapiot että on parempi viiden kaverin nojata kun yksi tekee kaivurilla ojaa.

Täten tunnustan että ostimme työpisteeseemme veronmaksajien piikkiin työkeskuksesta tietokonepöydän ja laatikoston hintaan 20,00€.

käsittämätöntä kuinka tuollainen mies voi olla enää virassaan eikä Helsingin kaupungin hallitus tee mitään, mutta niinhän sanotaan etteivät korppikotkat toisiaan noki.

Säälikää Paavo Voutilaista! Hänellä on kuulemma jokin sairaus, jonka vuoksi hän on joutunut hankkimaan 70-donan kalusteet huoneeseensa.

potku perseelle ja kortistoon tuollainen jätkä

Kommentti 1: Esinainen on kylläkin Paula Kokkonen, Marketta Kokkonen on Espoon kaupunginjohtaja. Yhteistä molemmille Kokkosille on Kokoomus ja se, että molemmat valvovat lepsusti alaistensa touhuja (M. Kokkosta epäillään siitä, että hän on antanut apulaiskaupuginjohtajan matkustaa siellä sun täällä firmojen laskuun).

Eipä siinä ihmeellistä jos on edellisessä työpaikassaan Helsingin Diakonissalaitoksella tottunut edustamaan, että tekee samaa yleisellä puolella, vaikka se ei ole suotavaa verovaroilla. Kannattaisi Paavon siirtyä takaisin ”rahalla saa” puolelle eli yksityiselle. Kukaan ei kyselisi edustuslaskujen perään.

Niinpä, ja esimiehensä Marketta Kokkosen suosiollisella avustuksella. Yksi esimerkki Kokoomuksen toivotalkoista.

Oma kommentti